BLOG

Dom är här!

DSC_0123

Vad tror ni att våra härliga Shanghai-vänner hade med sig, om inte en flaska skumpa?! Jag menar, har man lärt känna varandra i Shanghai känns det som att någon fattas om inte bubblet är med 😉

 

DSC_0124

DSC_0130

Med två små dockor blir det flest hemmakvällar och thank god är vi någorlunda i ordning här hemma. Så vi har det riktigt mysigt när vi sitter uppe på kvällarna, dricker bubbel och pratar tills vi stupar i säng. 

DSC_0127

Ja och eftersom vi har en annan bloggerska på besök som tog tag i fotandet hamnade jag på bild för en gångs skull. Och, som ni kan se har vi inte fått styr på Almas nätter än… 04.40 började hon hålla låda i morse…

HEJ vänner!

Här har vi fullt hus i lägenheten på 18e våningen med 4 vuxna, 2 barn, 2 vagnar och ett gäng resväskor. Härligt värre! Än så länge har vi inte hunnit med så värst mycket, med två små bebisar (varav en som väljer att hålla hela gänget vakna från halv fem snåret) hinner man inte jättemycket. Igår jobbade grabbarna och vi tjejer hittade ett mysigt cafe på prommisavstånd från oss. Kul att hitta en riktigt god islatte på prommisavstånd :-).

Nu har dock alla kids vaknat och vi ska nog äntligen få iväg hela gänget ut på stan. Lite lunch och sightseeing står på schemat.

KRAM Sara

Comments

  1. Monica-Mamma till Alfred 28 September, 2013 Reply

    Verkar som ni har det härligt tillsammans! :) Och lilla Alma då.. Hoppas hon snart börjar fatta att man inte ska gå upp så tidigt :) Och när hon gör det kan du be henne ta ett snack med herr Alfred här hemma :) Kramar!!