BLOG

Dressing up

DSC_2074

Visst är det kul när man får hoppa i finkäderna ibland. Jag är ju inte den som struttar runt i pärlor och högklackat hemma (även om jag ibland önskar att jag vore det). Denna klänningen är en riktig favorit från Banana Republic, köpt här i Singapore. 

DSC_2076

Jag var på babyshower förra veckan, varav anledningen. Vi gick på afternoon high tea på ett av de tjusiga hotellen här i Singapore.

DSC_2095

DSC_2106

Afternoon tea är ett riktigt trevligt koncept och på Goodwood Park hotel kan man komma redan klockan 12 på fredagar. Det serveras fingerfood, lite mat och en maffig efterrättsbuffe. Också riktigt gott te, så klart.

DSC_2089

DSC_2131Självklart gick dagen i babytema :-). The mom to be strålade som bara den (och blev riktigt överaskad :-)) och en blöjtårta fanns också så klart!

 

Tisdag i Singapore och jag har sitter och försöker ta tag i skolan. Skolan och vår Australien resa. Det här med att planera resor alltså. Egentligen föredrar jag att resa backpacker style, ni vet utan några stora planer (backpacker budgeten är en annan femma :-)). Man bara åker till en plats, letar upp någonstans att bo och tar det som det kommer. Men det funkar inte när man bara ska på en 10 dagars trip, men barn. Då krävs planering och framförhållning. Så jag sitter och letar hotell, funderar på var vi ska åka…

Finns det kanske någon där med bra tips? Vi ska hyra bil och spendera 10 dagar i och kring Sydney. Tips på bra hotell och kanske en liten lagom road-trip på 5 dagar i Sydneys närområde?

KRAM Sara

 

Comments

 1. Malin 2 September, 2014 Reply

  Vilken snygg klänning! Svartvitt funkar ju alltid;)

 2. Helena 3 September, 2014 Reply

  Trevligt med Afternoon Tea - smakar bakverken något i Singapore eller är det som i Kina; mest ögongodis? Snygg klänning förresten, älskar svart-vitt!

  • lifeinsingapore 5 September, 2014 Reply

   Fniss, jo de smakar lite bättre :-). Riktigt goda faktiskt!

 3. Sofia 10 September, 2014 Reply

  Ser ut som en supermysig dag det där! Och att klä upp sig saknar jag verkligen nu!