BLOG

Drömmer om sängen

Just nu är detta min drömplats, sängen! Vad hade jag inte gett för en hel natts sömn. Eller i alla fall en natt där jag bara behövde amma, inte byta blöja, stoppa in nappen och buffa bebis.

 

Alma har hållt låda sedan klockan 4a i morse. När man själv gått och lagt sig vid 12 och inte sovit ordentligt på 7 veckor är det lite som tortyr. Tur att hon är söt :-).

 

Det där med att mannen är på grabbresa en helg när man har en 7 veckors bebis hemma är inte att rekommendera. Fy farao vad trött jag är. Dels för att jag inte fått sova mer än 3 timmar i natt, dels för att det är väldigt utmattande med en skrikande bebis som man inte kan lämna i från sig. All heder åt ensamstående mammor alltså, att de inte förlorar vettet är för mig en gåta.

Annars har helgen varit full med tjej och bebishäng. Jag har inte varit ensam om att vara gräsänka denna helgen så vi är en liten barnvagnsliga som håller varandra sällskap. Det lär bli lite häng även idag. Jag som inte ens gillar kaffe drömmer om att ägna dagen med att hinka i mig lattes (har ingen mjölk hemma så har inte lyckats göra ngn själv än). Stans bästa latte hittar man på Yongkang lu på cafe de volcan så det lär bli minst ett besök där idag :-).

 

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Hanna 17 March, 2013 Reply

  oh, stackare! jag kommer snart och dricker kaffe med dig :) kram!

 2. Nina 17 March, 2013 Reply

  Oh vet exakt hur du har det.. Känner mig mer död än levande just nu ;-) men tur att det finns kaffe säger jag bara och smink haha Kramar.

 3. Monica-Gravid med nr 1 17 March, 2013 Reply

  Hoppas du får sova ordentligt när mannen kommer hem! Han får ta nattjouren så du får sova lite :) Kramar!

 4. lisa 17 March, 2013 Reply

  Åh som jag vet hur det är, åh jag tycker det har varit så i sju månader nu..puhhh... skickar en massa massa kramar!