BLOG

Dukat bord

DSC_0420

Frukost hemma hos oss. Hembakt bröd står i princip alltid på fukostbordet i lägenheten på 18e våningen. Det finns helt enkelt inte så mycket gott bröd att köpa här i SIngapore. Också är det ju nyttigare att baka själv. Inga tillsatser, istället stoppar jag i fiberhusk, linfrö och andra nyttigheter.

DSC_0419DSC_0416

Alma är så klart med. Med hennes fina lilla servis som hon fick av sin morbror i doppresent.

 

DSC_0421

Kittad är hon, den lilla loppan. Med tallrik och mugg från designletters, underlägg från svenskt tenn och den snygga tripp trapp stolen från stokke. Snyggtillisnyggt!

 

 

DSC_0424

Underläggen köpte jag när jag var hemma i Sverige sist. Jag köpte dem för att ge bort dem i bröllopspresent, och kunde bara inte låta bli att köpa några till mig själv också. 

 

Hej kära ni!

Hoppas ni har en fin söndag! Vi har varit ute på en liten familjeutflykt på förmiddagen. Tog cyklarna och susade iväg till ett område i närheten som heter Katong och som är kantrat av små mysiga cafeer och butiker. Fniss, när klockan var nio i morse och Alma för länge sedan tröttnat på att hänga här hemma skyndade vi oss ut (allt för att göra en gnällig liten glad :-)). Så vi var på plats långt innan de flesta ställen ens öppnat. Småbarnsförälder, check!

På tal om att vara småbarnsförälder så lämnade vi gårdagens beach party redan strax efter elva. När alla tjugo-någonting hoppade runt i små badkläder efter alldeles för många drinkar (och vi förfärade oss över hur liiiite kläder de hade på sig ). Vi har blivit äldre… Framförallt har vi blivit föräldrar. Det är bara att konstatera och det känns faktiskt helt okey, jag längtar inte tillbaka. Men jag ska erkänna, jag kände mig tråkigare än tråkigast (och lastgammal) när jag stod där på beach-partyt och insåg att detta är en scen som passerat i mitt liv. Jag är inte där längre. Och kanske det värsta, jag vill inte vara där längre. Men jag har många galna och roliga minnen från min tid som lättkläd tjugo-någonting. Och de är jag väldigt glad för :-).

Nu ska denna tråkiga småbarnsmorsa lägga sig i soffan ett tag. För jag kom hem från ett beach-party igårkväll strax innan tolv. Oxå har jag ägnat morgonen åt att springa efter en ettåring inne på ett shoppincenter. Jag behöver vila!

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. pilla 30 March, 2014 Reply

    Vilken urfin servis Alma har!

  2. Nellie 31 March, 2014 Reply

    *ler* Det var tider det, som lättklädd 20-åring, eller var det så himla bra egentligen? Allt har nog sin tid och ja, jag känner som du, den tiden är förbi. Nu är vi hot yoga mamas istället! :) Kram