BLOG

eco & more


Idag tipsar jag om eco & more, ett ekologiskt märke som finns som tvålar, diskmedel, tvättmedel etc. We like i lägenheten på Yongkang Lu! Finns att köpa lite var stans, bland annat på Pines

God morgon vänner!

Idag har ni en trött bloggerska bakom knapparna, har inte fått många timmars sömn i natt, denna mage alltså! Verkar dock inte vara den enda som kämpar med sömnen. Vi var på sista föräldrarkursen i går och vi blivande mammor hade nästan alla gått från stora till enorma. Från att kunna gå som alla andra till det berömda vaggandet. Från pigga ögon till många gäspningar. Lite kul att kvinnor från precis hela världen går igenom precis samma faser, med precis samma krämpor. I pausen pratade jag med en kines, en mexikanska och en fransyska som just nu går igenom precis samma sak som jag själv, coolt att kunna connecta så trots så olika bakgrund.

Nu har jag en dag fullspäckad med möten framför mig så det är bara att sminka bort påsarna under ögonen och sätta lite fart. Börjar kännas att jag är inne på sista versen på jobbet innan mammaledigheten. Är mycket som ska förberedas, avslutas och lämnas över nu för tiden. Ska bli så spännande att prova på att vara mammaledig tycker jag :-).

Kram!

Comments

  1. Anna 18 December, 2012 Reply

    Hur funkar det att vara mammaledig i Kina (eller har du ett svenskt kontrakt)?