BLOG

En blank söndag

Gårdagen i bilder. Himmabakad banankaka, en shoppingpåse från japandska favoritmärket Muji, en drink. Well done helt enkelt! Bilder som dessa lägger jag ofta ut på instagram så följ mig där. lifeinshanghai heter jag så klart!

 

Idag har vi en helt blank söndag. Inte en enda bokning på hela dagen, hjälp så skönt! Speciellt då förkylningen inte riktigt släppt taget om mig och jag fortfarande känner mig lite tröttare än vanligt. Solen skiner från en klarblå himmel idag och mannen som just nu befinner sig på sitt absoluta favvoritställe i hela Shanghai (Media Markt, nä jag skojjar inte) har redan ämt att det blir en långprommis i fina vädret när han kommer tillbaka. Inte mig emot :-). Har även lite småplaner på en liten ommöblering i lägenheten på Yongkang lu, vi får ser hur mycket vi hinner med. Fram tills mannen har dregglat klart på Media Markt stannar jag dock kvar i soffan och småfixar lite med bloggen. Det är rätt så mysigt det med 🙂

 

Kram på er!

Comments