BLOG

En dag på stranden

DSC_0075 - CopyDSC_0072DSC_0071

Idag har vi hängt här, på coastes ute på Sentosa Island. Singapores lilla ö, som erbjuder vita stränder och den ena nöjesparken efter den andra. 

DSC_0085

Jag gillade läget :-). Vad annars finns det att göra när man dricker fruktdrinkar under palmträden med sand mellan tårna?!

 DSC_0068

Och M badade i havet för första gången sedan vi flyttade till Singapore. Ja det är sant!!! Pinsamt men sant, så det var ju tur att han fick det avklarat.

DSC_0076 - Copy

Alma är inte överförtjust i sand, för att uttrycka mig milt. Hon vägrar sätta ner fötterna :-). Men hon somnade gott i vagnen, vilken för övrigt är grym i värmen! Kräver sitt egna inlägg!

 

DSC_0094

Coastes är poppis bland Singapores barnfamiljer…

 

Vår söndag har verkligen haft sol och bad tema. Ingenting jag klagar på direkt! Speciellt inte då det bara blir varmare och varmare här i Singapore. Det enda stället att inte smälta bort på är vid vattnet känns det som.

Vi började dagen med att ta oss ut till Sentosa Island. Ön kallar sig själv “Asias favourite playground” och är proppfull med aktiviteter. Universial Studios, lådbilsrally, lekland, vattenland, beachklubbar…. You name it! Lite i det platsigaste laget för mig, men självklart finns det mycket fint på ön. Bara det att det är en ö med vita stränder och blått hav gör ju att man gillar stället. Vi hängde på en Sentosas beach-klubbar. Vårt val hamnade på coasters som är lite mindre posh än många av de andra och som är superpoppis bland barnfamiljer. We love!

 

   DSC_0097

En del av Sentosa man bara får se om man kikar genom gluggarna i plankstaketet… Men oh så vackert!

 

Sedan tog vi en liten, med betoning på liten prommis på Sentosa Island. Det var för varmt för någon längre tur. Men nog av havet hade vi inte fått. Åsa och jag tog oss ner till East Coast och körde en klass SUP yoga. Yoga på en paddle board ute på havet. Det var helt grymt!!! Jag väntar på bilder men när jag fått dem, ojojoj vad ni kommer få se bilder på mig och brudarna. På var sin surfbräda i alla möjliga yogapositioner. Det var så himla kul!

 

Vad har du gjort idag?

KRAM Sara

Comments

  1. Låter väldigt härligt och fina bilder! Hur varmt har ni just nu ungefär? Här på Cypern var det runt 32 idag, jag & min sambo har legat i en park (skuggan dock) och läst böcker/tagit det lugnt hela dagen då vi tyvärr har några mil till havet.

  2. Anna 4 May, 2014 Reply

    Härligt med en stranddag! Jag har riktig sandstrandslängtan idag. Bor ju i helt fel stad för det... Har nog bara sett en surf-yoga-bild förut, på en tjej som står i brygga (vet ej yoga-termen för den posen). Ser onekligen häftigt ut! Blir kul att få se dina bilder!

  3. pilla 5 May, 2014 Reply

    Älskade strandliv! Idag har jag också badat men på andra sidan jorden i häftiga källor i mangrove skogen här i Playa del Carmen, läst bok, sprungit en sväng och nu blir det snart kvällsmat och barrunda.