BLOG

En dag på Taikan

Idag har vi hängt på good old Taikan Lu. Det var i just denna lilla gränd som M och jag ämde oss för att flytta till Shanghai för lite mer än 4 år sedan. Även om livet här har haft sina ups and downs så har vi aldrig ångrat det beslutet.

 

Details of Taikan Lu.

 

Här har ni hela gänget, pausandes på en av Taikans bästa restauranger, Kommune. Dessutom har Kommune den bästa uteserveringen.

 

Kommune kan jag som sagt verkligen rekommendera. Juste mat, justa priser och cool design.

 

En av mina favvisar, detox juice.

 

De hade dessutom målarböcker till kidsen. Tummen up big time säger jag, vilken smart ide!

 

Så var hela stora gänget på plats i Shanghai och vi har redan hunnit med en hel del bus, pizza-kväll och en dag på stan. Så kul att ha dem här! Idag hängde vi bland annat på Taikan lu. En något turistig gata men himla mysig i alla fall. Ett hett tips till Shanghai-turisten.

Annars måste jag säga att dagens stora har varit Almas allra första skratt. Åt sin pappa som smaskade på tuggumi, sötisen! Hon rev av sitt andra skratt när hon ändå var i farten, när jag kittlade henne på kinderna. Så även om hon är gnällig just nu (hon tycker att jag ska sluta blogga och langa fram maten istället) så har hon verkligen varit en solstråle idag.

Nu är det matdax 🙂

Kram Sara

Comments

 1. Sandra 29 March, 2013 Reply

  Åh, första skrattet. Vad underbart!!

 2. Hanna 29 March, 2013 Reply

  Åh vad härligt! Redan skrattande flicka - kommer bli bra det :)

 3. Nellie 30 March, 2013 Reply

  Vad härligt att lilla Alma har börjat skratta, det är ju så underbart att se hur de små liven utveckla. :) Å den där juicen ser ut att vara "to die for". Kram och Glad påsk!

  • lifeinshanghai 31 March, 2013 Reply

   Ja, det var lite magiskt faktiskt :-) och juicen är så yammi som den ser ut

 4. Linn 30 March, 2013 Reply

  Mysigt med första skrattet! Efter det kommer det väl bara fler :-)