BLOG

En gammal favvis

Imorse tog jag ett djupdyk i gardroben och hittade en gammal favvis. En väst från Noa Noa som är år och dar gammal. Men som fortfarande har en sådan där speciell plats i klädhjärtat. Noa Noa är ett av mina favvomärken, även det inte är supertrendigt just nu.

Guten morgen allesamman!

Har ni sovit gott? Här i Shanghai är morgonen i full fart och jag tittar mest in för att säga HEJ! På dagens schema står, förutom jobb då, en tjejmiddag så jag är lite extra happy. Tjejmiddagar brukar ju ge en hel dos med energi!

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Nellie 15 August, 2012 Reply

  Fin väst, inte helt lätt att klä i en sådan heller, men det gör du verkligen. Jag har precis upptäckt NoaNoa, har köpt 3 klänningar där på rean denna sommar, 70% rabatt blir ju galet billigt (för att vara i Sverige :). Jag hoppas att dessa klänningar kommer hänga med mig länge, det är ju det som är så bra med icke-trendiga plagg. :D Kram!

 2. Alexia 15 August, 2012 Reply

  Åh tjejmiddag va kul! Glöm inte att ta foton! ;)

 3. annelie 15 August, 2012 Reply

  Du är så fin Sara. Och eran weekend ser helt amazing ut!

 4. Piccolacasa 16 August, 2012 Reply

  Verkligen fin! Klär dig :) Härlig bild på parasollerna nedan, låter som en fin weekend! Kram! Ps nä ingen handling i Ystad. Ska åka dit när växthuset är klart och köpa vindruvor och fikon. Det hade dom fina :)