BLOG

Ensam hemma

M är på jobbresa i dagarna tre och vad gör jag? Passar på att mysa i hans kläder så klart! Älskar att de doftar M!

 

Äntligen har jag landat i soffan! Idag var jag verkligen helt slut när jag kom hem. Trött som få, ont i ryggen, ont i revbenen, ont i höften (happy pregnancy). Egentligen ville jag bara lägga mig i soffan, äta chokladbollar och och titta på TV hela kvällen. Men jag lyckades på något sätt rulla ut yogamattan och köra 40 minuter yoga. Och nu kan jag ligga i soffan och känna mig lite stolt över mig själv samtidigt.

Men vänner, mycket mer än så klarar jag inte denna tisdagskväll så jag signar ut och önskar er en fin kväll!

 

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. God eftermiddag.I bland är det jätte skönt med egen tid..Fin du är på bilden.Ha en mysig tisdag..kram kram

  2. Anna 28 November, 2012 Reply

    Vad duktig du är som yogade innan soffan!

  3. Lisa 29 November, 2012 Reply

    Mysigt att gå i mannens kläder :) Kram