BLOG

Equinox i Singapore

DSC_2259

 

M fyllde ju år förra helgen och själklart firade vi lite på tuman hand. Med denna coola utsikten över Singapore som sällskap!

DSC_2258

Vi åt på restuarangen Equinox som ligger på 70e våningen i en av Singapores många skyskrapor. Och vi fick bevisat för oss att vi visst kan bli wow-ade av en utsikt, trots att vi bott i Skyskraps-meckan i över fem år.

DSC_2235 DSC_2238 DSC_2241

Även maten föll oss i smaken! Det var faktiskt riktigt gott, och attans snyggt! Bästa rätten blev till slut Ms förrätt, en tonfiskstartar i någon form av spicy cocunut-lemongrass soppa. Himelsk god och en helt ny smakupplevelse för oss.

DSC_2250

Jomen vi var två nöjda (och proppmätta efter 3 rätters) födelsedagsfirare!

 

Vad passar bättre på en fredag än ett klassiskt hederligt lyx-tips! Om det är någon som befinner sig i Singapore och vill ge sig ut för att fira något, eller som bara vill äta en kick-ass middag utan anledning så kan ajg tipsa om Equinox. Grym utsikt, bra mat och fantastisk service! Jag var dock glad att vi kommit över en “ät för halva priset deal” för helt billigt var det inte. En fullpris-nota för en tre-rätters meny går på närmare 1000kr per person. Men, jag vågar nästan påstå att det är värt pengarna. Vi var i alla fall väldigt nöjda!

Ikväll blir det dock inga utsvävningar som denna. Man kan ju inte fira födelsedag varje helg :-). Nopp, idag blir det hemmamiddag och förhoppningsvis en film som avslutning. Och det är ju inte fy skam det heller!

KRAM Sara

Comments

  1. johanna - tillvaron.se 13 September, 2014 Reply

    Det där både såg och lät hur gott som helst! Härligt att ta sig ut och uppleva nya smaker ibland (den där korstroganoffgrytan som går på repeat hemma är ju lite halvtrist i längden). Grattis i efterskott till karln!

  2. Nina 15 September, 2014 Reply

    Helt underbara bilder, alltså vilken utsikt!! Maten såg inte fel ut den heller :) Kram N.

  3. Malin 22 September, 2014 Reply

    Vilka underbara bilder! Och vilken mat, inte dåligt!!