BLOG

Ett litet äventyr

DSC_0588DSC_0585

Det var en ny bricka som fick följa med hem från KL. Köptes att servera skumpa-glas på men då det inte händer varje dag (tyvärr) så får den agera pynt mellan skumpa-varven.

 

DSC_0576

Passade väldigt fint på vårt soffbord tycker jag!
DSC_0577 DSC_0578

Det blev en härlig mix, precis så jag vill ha det hemma. Soffbord som är uppritat och gjort i Shanghai, ljusstake från IKEA, vas från HM Home också bricka från Malaysia.

 

DSC_0584

Och för dig som trodde att dessa bilder togs i lugn och ro i ett vilsamt hem… Well, lycka till med en Alma i huset. Vi slogs om kameran kan man säga. Pynt lämnar hon dock ifred så vi kan fortfarande ha vaser, ljusstakar och annat piff i Alma-höjd. Hon är inte intresserad, tack och lov!

 

Ni vet ju vid detta laget, att M och jag försöker köpa med oss ngt till vårt hem från varje resa vi gör. Och jag måste säga, det är världens bästa tips för att få dina resor med dig hem! Jag har gjort detta sedan jag var 18 år och reste i Egypiten tillsammans med min mamma. Då köpte två figurer i trä som numera står på vår TV-bänk och påminner mig och en snorkeltur jag gjorde matförgiftad ;-). Vart jag än tittar hemma hos oss så får jag en liten påminnelse om en resa, en plats i världen jag besökt, ett litet äventyr. Och för M och mig, som verkligen älskar att resa, är det guld värt!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Fanny 13 April, 2014 Reply

  Vad fint ni har det hemma!

 2. Sandra 13 April, 2014 Reply

  Hahaha, jag hann bli lite avis på hur lugnt och harmoniskt det såg ut innan bilden på Alma dök upp ;) Ni har det så himla fint hemma!

 3. Hanna 14 April, 2014 Reply

  Snyggt vännen! Så skönt att hon inte bryr sig om pyntet. Här åker allt som står på bord ned... Suck!

  • Artie 25 December, 2016 Reply

   Your articles are for when it abluostely, positively, needs to be understood overnight.