BLOG

Ett litet Singapore-tips

DSC_0723

Här åt vi vår lördagsmiddag i helgen och inveg därmed vår balkong. Visst är den maffig, utsikten?! Dessutom är balkongen ganska stor så vi kommer få plats med både ett litet bord för lördagsmiddagar och en “sol-stol” att ligga och läsa i.

 

Så har första helgen i Singapore passerat och vi har som du säkert gissat fixat och donat hela helgen. Nu har vi en säng, ett något så när städat sovrum och en soffgrupp fri från röra. Så otroligt skönt! Jag mår riktigt dåligt när det är för rörig kring mig och blir så irriterad på stöket så det är ett måste med några fixade områden i lägenheten där man kan hämta andan en liten stund :-).

 

DSC_0722

Moi, i full färd med att hälla upp lördagsvinet. Och fniss, det finns en anledning till att ni inte får titta in i lägenheten, där rådde fullständigt kaos. Så vi valde att blicka ut över skyskraporna istället :-).

 

Annars så hann vi även med ett socialt event i helgen. Svenska kyrkan i Singapore höll ett infomöte för nyanlända och jag måste säga att vi var lite impade. När vi flyttade till Shanghai så var det lite mer high chaparall, med några svenska föreningar som jobbade lite på egen hand med olika happenings. Här är det så välorganiserat men svenska kyrkan, ambassaden, svenska skolan och SWEA som alla verkar jobba lite mer strukturerat, organiserat och tillsammans :-). Det är lixom bara att hänga på känns det som. Tex så är det babysång varje tisdag där det brukar vara en hel drös svenska små knoddar så dit ska Alma och jag tänkte vi. Så det får bli mitt första tips till dig som kommer ny till Singapore, kolla in svenska kyrkan det verkar finnas något för alla där.

NU ska jag se om jag inte kan få styr på vår toalett, där är långt ifrån ordning och reda just nu :-).

 

KRAM Sara

PS, tusen tack för alla gulliga kommentarer och underbara tips om Alma och hennes magsjuka. Lilla hälsar att hon är frisk igen och att all er omtankte verkligen hjälpte!

Comments

  1. Amanda 2 September, 2013 Reply

    Vilken ljuvlig bild på dig! Så fin!

  2. Vad härligt att höra att lillan är frisk igen :) . Och så himla bra att det finns ett visst socialt nätverk när man kommer till en ny stad/nytt land :) . Utsikten ser helt fab ut och superfin bild på dig :) . Kram Linda