BLOG

EVERYDAY YOGA

image

 

Vänner! Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hoppas att vi ses i sommar? Well, det hoppas jag fortfarande! Nellie (som skriver bloggen Flying Hippo) och jag tänkte nämligen bjuda in er alla på ett gratis yogapass den 13e juni! En sådan grej, eller hur?! Det måste du ju bara hänga med på!

Hela anledningen till detta pass är att Nellie och jag tänker köra en yoga-utmaning. 13 juni – 13 juli är det yoga varje dag som gäller, EVERYDAY YOGA och vi rivstartar med att bjuda in er alla till denna klass. Det är en utmaning som heter duga för min del kan jag tala om. Jag har inte lett ett pass på över ett år och är i min sämsta “yoga-form” ever. Så om du tycker att det låter läskigt med en yoga-klass så tänk på mig :-). Att sedan få tid till yoga varje dag under en period där jag inte ens har ett eget hem är en annan utmaning som heter duga. Men, KUL ska det bli!

Syftet med denna månad är att lära känna sig själv och sin kropp lite mer. Vi kommer att fråga oss “vad behöver min kropp idag” varje dag och sedan yoga efter det. En dag blir det kanske ett två timmars hard-core svettpass. Medans det nästa dag blir 10 minuters meditation.Det viktiga är att flrsäka lyssna på kroppen och ge den vad den behöver.

Men först och främst, BOKA in den 13 juni 17.30-19.30. Vi kommer att hålla till på ett gym i Staffanstorp, Skåne. Mer info följer! Och, man får gärna komma på yogaklassen fast man inte tänkte delta i utmaningen 🙂

 

KRAM Sara

Comments

 1. Malin Weinert 4 June, 2013 Reply

  Har aldrig provat yoga men blev väldigt sugen när jag var i Malaysia i vintras så jag provar gärna. Får jag lov att smyga ner kameran? Har alltid velat fotografera någon som utför yoga! (Fast kanske inte i ett gym i Staffanstorp hehe) Kram Malin

  • lifeinshanghai 5 June, 2013 Reply

   Ja va roligt!!! Du och din kamera är varmt varmt välkomna! Psst, nu blev jag sjukt sugen på att avsluta min yogautmaning med att ta bilder med dig :-)

   • Malin 5 June, 2013 Reply

    Ja ja ja, det gör vi! Fall för frestelsen, det hade varit grymt! :)

 2. Annika 4 June, 2013 Reply

  Å, vad kul det låter. Jag är på:-) Malin: Om du vill fotografera yoga på stranden så är det yoga varje tisdag och torsdag kl 18-19 på Ribban i Malmö. Läs mer här: http://www.yogashalamalmo.se/#

 3. Josefine 5 June, 2013 Reply

  Trevligt initiativ! Och i skåne och allt. Hänger gärna på en annan gång, om det blir något mer tillfälle, då jag inte förväntas ligga på BB... :-) Kram!

  • lifeinshanghai 5 June, 2013 Reply

   Hahaha, ja tajmingen kunde varit lite b'ttre för din del :-) nästa gång!

 4. Malena 6 June, 2013 Reply

  Låter härligt med yogan, hade gärna kommit!! Hehe, kan ni inte live-streama yogan så man kan vara med även fast man är kvar i Shanghai? ;)

 5. Pingback: Blog-love | lifeinsingapore

  […] hälso-guro, Nellie. Ja och Nellie känner jag faktiskt IRL, vi hostade ett yoga-event i somras. Minns du? Så jag kan intyga att hon lever som hon lär vilket får mig att tycka ännu mer om denna härliga […]

  Reply