BLOG

Fina vänner!

Min vän Malin fotograferade alla våra bröllopsgäster i en blå ram som Ms pappa snickrat ihop. Så roligt att ha alla gäster på bild och den där ramen verkade få alla att slappna av lite för oj vad tjusiga alla blev! Här har ni vännerna Ida och Thomas som precis flyttat hem till Sverige igen.

 

Minns ni att två av våra hjärtevänner flyttade till Shanghai för att bo och arbeta här i ett halvår?! Well, nu är halvåret över och igår satte de sig på planet tillbaka till Sverige. Det är helt galet så fort tiden går, att vi lixom redan har fått ha dem här hos oss ett helt halvår. Det känns grymt sorligt att de flyttat härifrån, de passade ju så himla bra här!!! Men om du gör som oss och väljer att bo mer än två år i Shanghai, då är ert bara att vänja sig vid hjärtevänner som kommer och går. Som tur är träffar vi Ida och Thomas om tre veckor igen, då ska vi nämligen på en blixtvisit till Sverige :-).

Annars så är det ju väldigt trevligt med fredag! Även om jag måste erkänna att dagen kunde börjat bättre. Jag har råkat ut för en ordentlig låsning i höften och har såååå ont! Tror nästan att det är en nerv som kommit i kläm. Så fort jag rört mig i natt har jag vaknat av smärta och får varje steg jag tar känns det som en kniv sticks rakt in i höften. Hihi, igårkväll kom jag bara inte upp ur stolen jag satt i så M fick bokstavligen lyfta upp mig. Nä, min höft har mått bättre måste jag säga. Håll tummarna för att jag tar mig igenom denna dag på jobbet, i värsta fall får jag väl be kollegorna att lyfta mig ur kontorsstolen :-). Känns helt onödigt att stanna hemma i alla fall, jag har ju precis lika ont här som på jobbet.

Nä vänner, nog sagt om min onda höft. Nu firar vi fredag!!!!

Kram på er!
Sara

Comments

  1. Sophia 10 August, 2012 Reply

    Stackare... Hoppas det går över snart!