BLOG

Flytt på g

Vi började flytten med en take away frulle på balkongen på 21a våningen. Ngt skum men ändå grymt nice känsla att njuta av en kaffe på balkongen medans ett helt flytteam packar åt en. Vi kommer aldirg att flytta själva igen, det är så grymt skönt med hjälp!

 

 

När vi kikade in i lägenheten på 21a våningen såg det ut så här. K A O S!

Vänner, här kommer en hälsning från nya lägenheten. Jag är helt slut efter att ha flyttat i två dagar. Jag vet inte riktigt hur jag kan vara så slut fast jag inte lyft en kartong men M och jag har verkligen sprungit runt som två hyra höns i två dar. Pekat med hela handen och ropat “ohhh expensive take care” . Idag har vi packat upp och det har vi så klart gjort själva. Jag vill lixom själv ämma i vilken låda mina underkläder ska ligga :-).

Det här med att flytta i Kina är ett helt företag kan jag tala om. Visst är det nice att få hjälp med att bära och packa men helt lätt har denna flytten inte varit. Administrationen bakom är enorm. Trost att (eller kanske tack vare) ett oändligt antal mail förra veckan så har det mesta gått fel ändå. Som att vår kontaktperson sa att det inte alls behövdes ngn kod till ytterdörren (tjii fick vi), eller att det tog 5 timmars jobb att få internet. M E N, nu är vi här men internet och kod till dörren :-).

 

Så en liten glimt från stora lägenheten. Det går långsamt framåt men snart så 🙂

Kram Sara

Comments

 1. Karin 29 April, 2012 Reply

  Jaa visst är det snyggt! :)

 2. Mari 29 April, 2012 Reply

  Sv. Åh tack snälla du !!!!! Känns segt at vara sjuk när man äntligen är ledig. Woohoo. Vad kul =) Till större då eller ?

 3. tack :D äntligen är dey lite sol här hemma, helt underbart, nu väntas grillning med gosa tillbehör ! :D hur är det hos dig ? :)

 4. annelie berg 30 April, 2012 Reply

  Ååå vad spännande!! Lycka till fina du jag ser fram emot fler bilder!

 5. Richard Weibull 30 April, 2012 Reply

  Ser riktigt schysst ut! Var ligger lägenheten? Det här med internet alltså. Jag hade precis en gubbe från China Telecom här och installerade. Tog bara 4 besök i deras butik, och en hel del pappersexercis, men nu så! 1 månad efter inflyttning funkar det!

  • lifeinshanghai 1 May, 2012 Reply

   vi har flyttat till Yongkang lu. en grym gata jag verkligen kan rekommendera :-)

 6. Piccolacasa 30 April, 2012 Reply

  Hahaha ojojoj vilken grej! Så mysigt med ny lya, att få boa lite!

 7. lisa 30 April, 2012 Reply

  Kommer att bli kanon fint hos er :)

 8. Sofia 2 May, 2012 Reply

  Man blir verkligen bortskämd av flytthjälp =)