BLOG

Fodralet

Det var ju party i lördags och jag hade klämt ner mig i ett av mina fodral från pre-preggo tiden. Uppsytt på tygmarkanden här i Shanghai, ca 300kr tror jag att jag gav. Dinglet i öronen har jag hittat i en liten butik på Xinle lu och armbandet fick jag i 30 års present av M. Köpt på Hawaii :-). 

 

Den sitter rätt så bra, klänningen. Funderar på att sy upp e i svart och en i rött också. Vad säger du? Är den så pass snygg att den är värd att ha i fler färger?

 

Och här fick klänningen sällskap av en sprallig höggravid Hanna. Visst är hon vacker med sin kula?

 

Ujujuj vad jag är trött idag. Jag vet inte vad som hänt med vår lilla tjej som brukar sova bra på nätterna. Not any more i alla fall. Inatt låg hon vaken mellan 4 och 5. Jag vägrar ta upp henne mitt i natten så hon får ligga själv i sin säng och gurgla och även om hon inte skriker så kan jag ändå inte somna. Hennes sprattlande ben räcker för att hålla mig vaken så idag är jag liiiite sliten. Hoppas verkligen att detta är en övergående fas!

Annars är det fixande och donande som står på to-do listan idag. Samt en eftermiddagsfika med några andra mammalediga vänner. Innan fikan hade jag tänkt fokusera på lite online-shopping. Dels mat (finns många butiker här där man kan älla online och sedan få maten leverat till dörren) men även kläder till Alma. Här kan jag älla kläder till henne för 15-30kr plagget så tänkte passa på att lägga en stor ällning innan vi flyttar.

 

Trevlig måndag vänner!

Comments

 1. Sara 6 May, 2013 Reply

  Fantastiskt snygg!! Lätt värd att sy upp i fler färger!

 2. Nellie 6 May, 2013 Reply

  Absolut värt att sy upp i fler färger! Så härligt med tjejkväll och ta-hand-om-mig-själv-helg. Hoppas lilla A sover bättre snart igen. Kram

 3. Malin hW 6 May, 2013 Reply

  Snygga Morsan! ;-) Klart du skall sy upp fler! Riktigt snygg klänning!

 4. Amanda 6 May, 2013 Reply

  Supersnygg! En klassisk modell!:-)

 5. lisa 6 May, 2013 Reply

  wow vad snygg du är !!!! Åh din vän med sin mage <3 det är något speciellt med gravidmagar! KRAM

 6. Anna Vikström 6 May, 2013 Reply

  Snygging! Du ser fantastiskt ut! Helt underbar klänning! Jag hade nog sytt en röd (för julfirande), en vitt (för sommarfester) och en svart (little black dress funkar ju vid alla tillfälle!). Man kan kanske sy dem med en liten avvikelse från varann? Typ brodera en liten blomma på axel/bröst på den vita eller nåt silver/guld mönster på den svarta eller sätta en liten roset på den röda bara för att få den lilla extra ;-) Kram

  • lifeinshanghai 7 May, 2013 Reply

   Ja bra idé! Ska se om jag kan klura ut små detaljer att skilja klänningarna med. Tack!

 7. Linn 6 May, 2013 Reply

  Har sagt det förr, men det är svårt att tro att det så nyligen låg en liten bebis i den där magen :-) Supersnygg klänning, tror den skulle göra sig alldeles ypperligt i rött! Och angående Almas sovvanor, jag tror absolut att det är en övergående fas. När hon kommer i tonåren kommer du inte att få upp henne på morgnarna ;-)

  • lifeinshanghai 7 May, 2013 Reply

   Tack vännen, dina ord värmer! Och fniss!! Du har rätt, hoppas dock på att denna fas inte varar till tonåren ;-)

 8. Malin 7 May, 2013 Reply

  Supersnyggt! Den klär ju dig perfekt!;)

 9. Caroline 7 May, 2013 Reply

  Vilken pingla, den fargen klar dig verkligen! Men en rod och en svart ar helt klart vart att sy upp, klassiska snygga! Hoppas ni snart kan fa lite somn!!

  • lifeinshanghai 7 May, 2013 Reply

   Ja, jag tror det blir iaf en till :-) Hoppas på bra sömn jag med :-)

 10. Frida 7 May, 2013 Reply

  Jättefin och smickrande klänning! Tycker absolut du ska införskaffa fler ;)

 11. Men wow så snygg du är i klänningen! En klassisk modell som helt klart bör sys upp i andra färger ;-) Kram

 12. Lina 7 May, 2013 Reply

  Hej. Gillar du modellen på klänningen så ska du helt klart sy upp minst en till. Jag tog själv med mig min mörkgröna favoritklänning (köpt på Sisters i Sverige) till skräddaren och bad om en liknande. Fick tillbaka en underbar rosa dröm som ska användas i sommar!