BLOG

För ett år sedan

DSC_1251-21CSC_1320

För ganska exakt ett år sedan satt M och jag och beundrade solen som gick ner över Hawaii. Alma låg i tryggt förvar i min mage och vi firade honeymoon, känns som att det var en evighet sedan!

 

DSC_0861-Small-600x398 DSC_1571DSC_1070-Small-600x398DSC_1219-Small-600x398

Vi föll verkligen som käglor för Hawaii! Jag tror minsann att vi kommer att återvända dit en dag!

 

20121005_181102-Large-600x450

Yoga med en bulle i ungnen, känns som en evighet sedan men det är ju bara ett ynka år sedan. Livet innan Alma känns verkligen avlägset!

 

Något som är roligt med att blogga är att det är så lätt att titta bakåt att minnas. Man behöver lixom inte fundera över vad det var jag gjorde för ett år sedan, bloggen har alla svar :-). Och just nu är svaret på “vad gjorde jag för ett år sedan” att jag var på min honeymoon på Hawaii. Resan som vi korat till den bästa vi någonsin gjort. Och då var jag ändå på smällen och fick varken dricka vin eller bubblor vilket annars brukar vara en mycket viktigt del på mina semestrar. Nej, Hawaii var verkligen ett litet paradis på jorden, framför allt för att där fanns så mycket att göra. Bada, hika, kolla in aktiva vulkaner, shoppa, äta, snorkla, åka på roadtrips… Hawaii har verkligen många strängar på sin lyra. Och jag kan därmed rekommendera alla att åka dit, du kommer hitta något där som faller dig i smaken.

 

KRAM Sara

PS, på tal om resor så ska jag på en tjej-weekend till Vietnam i november. Bara jag, en bok och ett helt gäng tjejkompisar. Som jag längtar! Och som jag ska sova!!!

Comments

 1. Anna 11 October, 2013 Reply

  Kul allt minnas tillbaka! Har hängt lite efter i bloggläsandet så nu har jag missat oktober-utmaningen. Typiskt! Jag får köra november

 2. Malin 11 October, 2013 Reply

  Vilka underbara Bilder. ser så mysigt ut!!;)

 3. Pernilla 11 October, 2013 Reply

  Ser fantastiskt ut! Måste gå tillbaka och läsa dina Hawaii-inlägg. Vi åker dit över jul & nyår :-)

 4. Sandra 11 October, 2013 Reply

  Åh jag minns detta, då hade jag precis börjat läsa din blogg :-) Fyyyy så underbart att få komma iväg på en tjejsemester! Underbart (men lite nervöst att vara ifrån Alma kan jag tänka mig)! Kram!

 5. annelie 12 October, 2013 Reply

  Oooh my my.. Dessa bilder! Det ser alldeles fantastiskt ut. Som taget ur en riktigt bra resekatalog! Jag vill åka till Hawaii NU! Kan du inte skriva en liten reseguide med prisexempel och tips? Eller har jag missat den? KRAM!

 6. Nellie 13 October, 2013 Reply

  Jag har sagt att jag vill åka till Hawaii på bröllopsresa (långt innan jag träffade Erik). Så blev det inte men det kan kanske bli ett bröllopsdagfriande där. Om du och M gillar det så kommer vi garanterat också att göra det. Bilderna är underbara! Kram

 7. Anna 13 October, 2013 Reply

  Jag vill åka dit!! Hör av mig för tips när det blir aktuellt. Hoppas det inte dröjer för länge...

 8. Linn 14 October, 2013 Reply

  Bloggen är verkligen som en dagbok. Min blogg har blivit som mitt eget personliga uppslagsverk. Jag kan numera lätt svara på alla frågor och funderingar om vad som hände när. Ja, tänk vad som har hänt på ett år. Att gå från två till tre måste vara en sådan livsomvälvande förändring. På sätt och vis går det ju från en dag till en annan, för jag gissar att hur mycket man än förbereder sig så går det inte att förutse hur det faktiskt kommer att vara. Helt plötsligt är livet förändrat.

 9. annelie 26 January, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag har tittat igenom alla dina inlägg från Hawaii, det ser alldeles underbart ut. Som ur en film! Jag och Richard funderar på California/Hawaii i höst och då tänkte jag på dej.. När ni reste mellan öarna, hur reste ni då? Vad är det "bästa" sättet tycker du? Har du några tips på vad vi inte får missa? Borde vi hyra bil, som ni gjorde? Vilka öar erbjuder vad? OMG så mycket frågor!! :) Vart/hur ska man bo? Vi är ute efter att uppleva Hawaii, hellre än en häftigt hotell-upplevelse :) Många kramar till er fina familj!!