BLOG

För små fötter

DSC_3054 DSC_3055Alltså skor för små fötter, finns det något sötare?

 

Något som alltid är lite kämpigt när man flyttar till ett nytt land är att veta var man ska handla saker. Ta exemplet med barnskor. När Alma började gå var det så klart dax för ett par bra skor. I Sverige hade jag vetat exakt var jag skulle leta och vilka märken som var riktigt bra. Här i Singapore visste jag inte ens var jag skulle börja leta. Om någon undrar vad man gör om expat när man inte jobbar så kan jag tala om att det kan gå åt en hel vecka att hitta ett par skor :-). Nu har jag i alla fall hittat ett bra märke, första paret gick Alma i varje dag under 6 månader och de ser knappt slitna ut idag. Så när andra paret skor skulle inköpas gick jag tillbaka till samma butik och köpte ett par av samma märke. Butiken hittar du på 5e våningen i shoppingcentret Paragon (bland alla barnbutiket) och märket på skon är Pablosky, från Spanien. I fall du nu råkar vara på jakt efter ett par barnskor.

 

KRAM Sara

To find stuff when you live in a new country can be so difficult and time-consuming. I must have spent a week looking for the perfect first pair of shoes for Alma. But now I know where to go when the little one needs new shoes, to 5th floor in the shopping mall Paragon.

 

Comments