BLOG

Framme i Sverige

DSC_2965

Resklar tjej på Singapores flygplats. Hon är så duktig på att flyga, Alma. Gnäller väldigt lite och är hur nöjd som på planet. Men lätt är det ändå inte att resa själv med barn. Vill man hålla dem nöjda får man jobba nonstop (iaf jag :-)).

Här kommer ett litet trött hej från Sverige! Vi kom gott hem efter jordens jobbigaste flight. Fick sova total 3,5 timme (på en 16h resa) och blev nerbajsad 5 timmar in på resan. Jag satt alltså i över 10 timmar i bajsiga jeans (almas bajj alltså, inte mitt ;-)). Jag sagt det innan och säger det igen. Det är jobbigt att flyga själv med små barn. Men det går och resan tar ju ändå slut hyfsat fort så det är bara att bita ihop och sätta på ett leende. Hade i alla fall tur och lyckades bli av med 5 timmars väntan på Helsinki flygplats. Kom med ett tidigare flyg (dock inte vagnen som är på villovägar, håll tummarna för att den kommer idag!)

Idag blir det familjehäng för hela slanten. Ska ner till stan i Helsingborg för en lunch och sedan ska jag ut till min pappa för att säga hej. Vad gör du idag?

 

Kram Sara

Comments

 1. Fröken L 21 February, 2014 Reply

  Skönt att flygresan gick så pass hyfsat ändå. Inte roligt att sitta nerbajsad men vad gör man. Duktigt att flyga ensam med barn. Har bara flugit med barn en gång och då var Oliver fyra år så det gick väldigt smidigt, plus att både pappan och farmor och farfar var med. Hoppas ni får en mysig vistelse i Sverige! Kram Linda

 2. Helena 21 February, 2014 Reply

  Hej! Jag hamnade av en slump på din blogg och tänkte direkt hur intressant och roligt det skulle vara om du skulle vilja vara med i mitt examensarbete! Vi (jag och min examenspartner) är två studenter som för närvarande studerar på Chalmers Tekniska Högskolan i Göteborg. Vi börjar nu skriva vårt examensarbete som kommer att handla om hur man kommunicerar organisationskultur. Vi vill särskilt studera hur ett internationellt företag som IKEA kommunicerar deras kultur som på så många sätt är kopplad till de normer och standarder som finns i Sverige. Vi skulle vara oerhört tacksamma för ett tillfälle för en intervju om frågor rörande saken som vi just förklarat. Alla frågor, om så krävs, kan e-postas före samtalet. Det vore roligt att få möjlighet till ett samtal! Med vänlig hälsning, Helena och Jessica.

 3. Lina 22 February, 2014 Reply

  Åh vad duktig du är som fixar det själv, trots bajsolycka! Håller själv för fullt på o funderar om jag ska förlänga min och dotterns Sverigebesök i sommar genom att flyga hem senare och själva! :D Vi har ett litet trixigt flightbyte i Peking att genomföra... Men det bästa är att hon ändå kommer att vara 2,5 och inte så mycket bebis längre. Önskar er ett härligt Sverigebesök!

 4. Pauline 22 February, 2014 Reply

  Tack :) Det är väl fördelen med att ha bakning som hobby, det finns nästan alltid nånting att plocka fram ur frysen :)

 5. Emma 23 February, 2014 Reply

  Hoppas ni får det så trevligt och mysigt! Jag hittade gruppen på Facebook så jag gick med i den, yogagruppen alltså. Ska bli kul och hänga på =) / Emma

 6. Jenny Olofsson 24 February, 2014 Reply

  Skönt att ni slapp mycket väntetid iaf :) Hoppas att ni verkligen får njuta utav sverige nu när ni är där. Att Sverige har mycket att ge, bara man orkar ta tid för det. Fast viktigast av allt är ju kvalitetstid med människor man älskar och att bara få slappna av.

 7. Malin 24 February, 2014 Reply

  Härligt att ni är framme nu i alla fall;) Så söt Alma är, helt nöjd;)

 8. PUh, vilken resa! Men vad skönt att ni är framme och på det stora hela verkar det ju gått ganska bra i alla fall :) . kram krma