BLOG

Fransk fika

En av helgens läckerheter, en fransk fika. Citrontartaren säger jag bara. Citrontartaren!

 

Så var helgen slut och en ny jobbvecka väntar på att kickas igång. Vi hade en sådan perfekt helg att det inte gör allt för mycket. Även om jag så klart helst hade haft helg även idag :-). Sedan jag flyttade till Shanghai och livet började rulla på i denna ultraspeed så blir jag så lätt uttråkad. Jag har blivit väldigt dålig på det här med vardag och veckor som ser lika dana ut. Bara en sådan sak att jag inte ska resa med jobbet förrän första vecka in September, uj-uj det är många veckor i sträck i Shanghai det!

Det gör mig lite orolig för den dagan vi ska flytta tillbaka till Sverige. För vi vet ju i vilken takt livet går där och i Sverige är det så många mer måsten och så mycket mer vardag än vad det är här. Då blir det lixom storhandling på ica-maxi istället för spontan restaurangbesök. Om man får generalisera lite 🙂 och det får man. Nu saknar jag i och för sig ica-maxi (oj vad jag saknar ica-maxi) men ändå. Det kommer bli en omställning.

Nä mina sköna. Idag tänkte som som omväxling faktiskt göra en frisyr och inte bara slänga upp håret i en knut i nacken så dax för mig att smita in i badrummet.

Önskar er en fin vecka!
Sara 

Comments

  1. Anna 23 July, 2012 Reply

    Det finns fördelar med varje vardag. Njut av Shanghailivet så länge du har det!

  2. Piccolacasa 24 July, 2012 Reply

    Ni lär nog få upp speeden här med, fast på annat sätt, om jag tolkat dig rätt :)

  3. Carro 3 August, 2012 Reply

    Det finns möjligheter till trevliga spontanmiddagar på restaurang här i Sverige också! Vardagen är inte så tråkig här trots allt å framför allt slipper man ofta de tråkiga vattenskadorna å mögelproblemen. :-) Hoppas att allt är bra i Shanghai!! Stor kram till er!!!