BLOG

Fredag!

DSC_0791

Morgonkaffet är ett måste för en småbarnsmamma som jag :-). Idag intogs den på balkongen, lite svettigt men har man en balkong på 18e våningen så ska den ju användas :-). För övrigt så älskar vi klimatet här, älskar!

 

TACK för alla tips på hur man blir av med de störiga bananflugorna. Vi har ju hållt på ett tag med att ta undan frukt och mat men har ju inte lyckats. Nu har jag tagit bort soppåsen (slänger allt i sopnedkastet med en gång), häller kokande vatten i vasken några gånger om dagen (de lägger tydligen sina ägg där) också har jag ställt ut små glas med olika vinägerblandningar för att fånga rackarna. Bäst verkar blandingen vinäger, diskmedel och socker vara. Men, det surrar fortfarande i köket så än är inte matchen över. Fortsättning följer helt enkelt.

Annars är det så klart skönt med fredag, när har inte fredagar välkomnats med öppna armar lixom?! Här i Singapore ska jag snart susa iväg och fika med en fd Shanghai-bo som lixom vi precis flyttat till Singapore med en liten på armen. Och ikväll, då ska jag hoppa i en silkesklänning från Petra Ringström och bege mig ut på tjejmiddag. Så jag tror på denna fredag!

 

KRAM Sara

Comments