BLOG

Fredagshälsning från jobbet

Så här ser några av mina kollegor ut, jag jobbar ju mest tillsammans med kineser. Tjejen i aprikost bakom mig är en favvotjej 🙂

 

TGIF säger jag!!! Oj vad trött jag varit på jobbet idag. Redan klockan fyra började ögonen gå i kors på mig och då hade jag två timmar kvar. Kan inte påstå att jag varit särskillt produktiv idag vänner…

Nu väntar dock en avslappand fredagsmiddag i goda vänners lag. Vi ska prova little Huai, en restaurang jag hört mycket gott om men som jag inte provat själv än. Jag vet en som ska älla in ett stort glas rött så fort hon sätter fötterna på stället:-). Jag hoppas på en lagom kväll, lite skönt häng mest. hade M varit hemma hade jag nog föredragit en kväll i soffan tillsammans med honom men nu är han ju inte det. Saknar! Nä mina kära, om jag inte ska bli vansinnigt försenad till min middagsdejt är det dax för mig att hoppa in i en taxi.

 

Puss och kram till er, hoppas ni har en härlig fredag!!!! 

 

 

 

Comments

 1. lisa 21 April, 2012 Reply

  Trevlig helg på dig :)

 2. Felicia 21 April, 2012 Reply

  Vad jobbar du med i den cooolastaden? :D Och lät som en myskväll! tihi SV: ahahaha jaamen jag var så rosa som man kan bli x) haha pusss

  • lifeinshanghai 22 April, 2012 Reply

   jag jobbar som communication and change manager på ikea här i shangahi

 3. Malin W-H 22 April, 2012 Reply

  Hej bästa vännen! Hoppas du hade en trevlig fredag och lördag!! Satt och titta på din bild här och jag funderade på varför kineser ofta gör V-tecknet när de blir fottade? kramen

  • lifeinshanghai 22 April, 2012 Reply

   det är det ingen som vet ritkigt. V står för victory men jag tror itne att det är därför de gör det. vana?