BLOG

Funderingar

DSC_3427

På den lilla bänken som agerar köksförlängning ut i vardagsrummet står en fruktskål från Ho Chi Minh. Jag var ju där med tjejerna i höstas. Det blev inte mycket shoppat för min del, förutom några skålar som jag är väldigt nöjd med.

 

DSC_3428

Förutom den stora fruktskålen så fick 6 st mindre skålar följa med hem, den ena agerar nappförvarare. Jag har sagt det innan men jag är så glad över att M och jag tar vår rese-tradition på allvar. Vi köper ju något till vårt hem från varje plats vi besöker och numera blir vi lixom påminda om härliga resminnen oavsett åt vilket håll vi tittar. I bakgrunden skymptar tex ett skåp från Kina, en lampa från Hanoi och ett fat från Spanien.

 

Bjuder på några bilder hemifrån idag för det är just här jag är, hemma. LIlla skrutten har fortfarande feber, och ganska hög dessutom. Och jag går och funderar på om vi ska ställa in morgondagens kalas eller inte. Febern kommer från ett-års vaccineringen, så hon smittar inte. Men det är ju ändå inte kul att vara festens mittpunkt om man inte är på topp. Samtidigt känns ju så himla trist att behöva ställa in. Om jag bara kunde få ta en snabbtitt in i framtiden så att jag vet hur hon kommer må imorrn :-).

Någon där ute med erfarenhet från vaccineringsfeber? Hur länge höll det i sig för era små?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Pingback: Souvenir | lifeinsingapore

    […] från Hawaii, en bricka på soffbordet från KL, ett buddahhuvud på bänken från Shanghai, skålar från Vietnam… Och det vara bara några exempel […]

    Reply