BLOG

Fyndat!

DSC_2746

 

 

Häromdagen kom M hem från jobbet med lite presenter. Killen jobbar ju i shoppingcenterbranchen vilket har många fördelar. Förutom att han faktiskt tycker om att gå och shoppa så besöker han en hel del shoppingcenters i jobbet. Det händer inte ofta men ibland får han 2 minuter över och hinner springa in i en butik eller två.

 

DSC_2748

 

Just denna gång hade han hittat ett outlet i grannlandet Malaysia. Betydligt billigare än att shoppa i Singapore! Jag har många vänner som sticker över till just Malaysia till som tätt för att shoppa, jag har dock inte provat själv ännu. Men av Ms fynd att dömma är det värt besväret. Lite extra glad blev jag allt för de fina Ralph Lauren shortsen till Alma. Jag ääääälskar det märket!

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Martin 16 January, 2014 Reply

    Hej Sara! Om du gillar RL så är ett tips att hålla koll på deras hemsida i USA när de har rea. SingPost har en tjänst som gör det möjligt för er att handla därifrån. Man beställer till SingPost i USA och sen skickar de till Singspore. Vi har köpt massor med kläder därifrån och köper man på Rea är det billigare än H&M! Och kvaliteten 1000ggr bättre.. Om du inte hittar hur man gör så hör av dig! Hoppas allt är bra med er! Kram

  2. Sequoia 24 December, 2016 Reply

    Me too. It helped a lot. Also, this works to releave the pain and help pass them quklciy(er.)1 ea hydocodone + 2 ea 6 paks of beer, all consumed during a 2 to 3 hour period.

  3. Giggles 28 December, 2016 Reply

    It's a plareuse to find someone who can identify the issues so clearly