BLOG

Fyndat!

Jag har fyndat igen :-). Denna top köptes i förbifarten på Starplace, 80 kr gav jag för den. Helt klart godkänt! 1 Baoqing Lu, nära HuaiHui Lu. Kjolen som skymtar fram lite införskaffades på Tommy Hilfiger i Singapore.

 

Idag har jag haft ett riktigt “China moment” på jobbet. Strax efter nio i morse fick vi ett medelande från Shanghais government. På måndag stryper de strömmen till hela kontoret. De ska bygga en metrolinje som på något sett resulterar i att vi inte får någon ström. Så jag får visst sätta upp ett litet minikontor hemma i lägenheten på 21a våningen på måndag. Den såg jag inte komma, eller vad säger du?

Förutom det har dagen inte bjudit på några överaskningar. Fick gymsällskap av Ida och Thomas vilket verkligen uppskattades, det är ju så mycket roligare att vara fler. Sedan rundade vi av med att gå ut och käka dumplings, trevligt trevligt och väldigt gott.

Hoppas att din dag varit fin!

Kram Sara

Comments

 1. Renata 1 March, 2012 Reply

  Riktigt snygg top! Kjolen också :)

 2. Carro 1 March, 2012 Reply

  Riktigt bra kap! Så snygg!

 3. alexiad 1 March, 2012 Reply

  Asså kineser är ju så himla små, kan inte du ge lite tips på bra ställen där "vanliga människor" (:P) ska shoppa i SH? :)

  • lifeinshanghai 1 March, 2012 Reply

   ja det är inte helt lätt. HM, Zara, massimo Dutti, mango och club monaco handlar jag på. Också Starplace så klart. Och hos skräddaren :-)

 4. Karin 1 March, 2012 Reply

  Har tänkt åka dit flera gånger nu.... men nu bara måste det bli av:D Fin!

  • lifeinshanghai 1 March, 2012 Reply

   Ja, dit måste du bara gå ngn dag. Men det är inget ställe för "fast shopping"