BLOG

God Fortsättning!

DSC_2226

 

GOD FORTSÄTTNING på det nya året vänner! Hoppas att ni haft en fin start på 2014!

Jag har så klart firat in det nya året, precis som ni, även om det ekat tomt här inne på bloggen. Eller just därför :-). Vi firade det nya året hemma i lägenheten på 18e våningen i Singapore. Som sällskap hade vi vänner från Shanghai som är här och hälsar på några dagar. Tja och hur man hinner slänga ihop en lyxig nyårsmiddag dagen efter man landat efter tre veckor i Sverige samtidigt som man har besök… Well, det svaret heter er :-).

  

DSC_2220cats

 

Det blev dock inga stora utsvävningar eftersom tiden att förbereda var knapp, minst sagt. Men en enkel men snygg dukning fick jag till. Med nya vasen från HM Home i centrum. Och för mig så vinner det enkla alltid i längden!

 

DSC_2237cats7

 

Så åt vi gott och pratade natten lång. Vi fick barn ungefär samtidigt i Shanghai och grabbarna var kollegor där borta i öst. Så vi har en hel del gemensamt :-). Vi har även gemensamt att våra små somnar vid 19 så det blev en lugn och skön middag utan kids!

 

 DSC_2249

 

 

Vår lilla var dock yetlaggad och vaknade lagom till tolvslaget. Hon och hennes nya docka stod på balkongen med oss vuxna och väntade på fyrverkerierna som aldrig kom. Det visade sig att det är förbjudet för privatpersoner att smälla fyrverkerier så trots att vi har en grym utsikt från vår balkong såg vi ingenting. Vi hörde bara Singapores officiella fyrverkeri långt borta i horisonten. Så kan det gå :-). Nytt år blev det i alla fall med hurra, nyårspussar och samtal om det nya året.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Så härligt att fira med goda vänner! Kul när man har så mycket gemensamt! Verkligen snygg dukning! Som du säger, det enkla brukar oftast bli snyggast! God fortsättning! :)

 2. pilla 2 January, 2014 Reply

  Bra det där med helper! Hade också velat ha en som lagade mat och städade till mig hemma :) Jag är faktiskt i Singapore nu ett par dagar och hälsar på påväg hem från nyårstrippen till Australien!

 3. Ellinor 2 January, 2014 Reply

  Vilken fin kväll! Hoppas att 2014 börjat bra och att mycket fantastiskt och fint fortfarande är att vänta. Kram

 4. Therese 2 January, 2014 Reply

  Hej Sara! Väldigt kul att följa dig här på bloggen. Hade hoppats att se dig på sångstunden innan jul, Katja sa att du kanske skulle dit. Jag blev nyfiken på hur ni "fått" Alma att somna vid 19 tiden!? Har nu själv en Thure på 4 månader som somnar vid 9-halv 10. Hur länge sover hon då på morgonen och hur gammal va hon när hon började somna så? Stor kram och önskar er ett fint 2014!

 5. Helena Ma 2 January, 2014 Reply

  Glad att veta att ni har det bra hemma! men stackars lillan jetlaggad igen.. lite jobbig var det nog för en liten söt docka..Hoppas att hon är glad ändå. Gott nytt år på familjen M vi ses snart igen i Singapore:) kramiar

 6. Helena 3 January, 2014 Reply

  Ser ju fantastiskt trevligt och lyxigt ut - och vilken avlägsen känsla att kunna använda sig av en "helper"....bring my ayí back please! Gott nytt Singapore-år!