BLOG

God fortsättning!

Lägenheten på Yongkang lu i nyårsskrud igår. Ska erkänna att jag redan plockat bort julpyntet, men julstjärnorna fick vara kvar. Älskar julstjärnor!


En liten glimt från vår nyårmiddag som blev lika god som mysig. Förutom efterrätten som vi missölyckades totalt med :-). Bättre lycka nästa gång helt enkelt.

 

Och självklart bubblade vi in det nya året. Jag i fruktdryck, M i champange.

 

Och från vår balkong fick vi se ett litet litet fyrverkeri.

 

GOD FORTSÄTTNING VÄNNER! Hoppas att ni lever idag :-). Skulle gissa på att det finns en och annan där ute med ett tungt huvud denna morgon. Hoppas att ni hade det riktigt kul igår, vart och hur ni än firade.

Här i Shanghai blev det som sagt ett lungt firande för två med fokus på god mat och mys. Massa prat om året som gått och drömmar och mål inför det nya året. Både M och jag tycker att det är superviktigt att det inte bara blir bebisfokus under 2013, utan att det nya året även kan bjuda på något som inte inkluderar barn. Att börja golfa har varit uppe på tapeten men jag tror att vi är mest sugna på att låta 2013 bli året då vi lär oss segla. Hoppas att vi kan finna ett sätt att klara av det samma år som vi blir föräldrar. Annars blir ett stort fokus för mig att komma i form igen, till sommaren vill jag ha tillbaka min “gamla” kropp. Basta!

Annars har det nya året hitills bjudit på Annas Profylax kurs (online versionen) samt en tur till Shanghais restaurangmarknad för inköp av bland annat en champange-kylare. Det är ett galet ställe det där och åker du dit kan jag lova att du hittar massa saker du inte visste att du behövde :-). Ikväll blir det ett besök på restaurangen Brick tillsammans med en mycket god vän som flyttar hem i dagarna. Så för oss har 2013 redan bjudit på lite action :-).

 

Stor kram Sara

Comments

 1. Hanna 1 January, 2013 Reply

  god fortsättning till er också! Här sitter jag och kikar på TV, läser bloggar och väntar på att vännerna i soffan ska piggna till lite :) Inget skallabank för mig inte, men de andra.. ojoj ;) kram!!

  • lifeinshanghai 2 January, 2013 Reply

   Fördelen med att vara preggo, man slipper vara bakis :-) Hoppas att ni hade en kul kväll! KRAM

 2. Sandra 1 January, 2013 Reply

  Gott nytt år och god fortsättning! Jag fick äntligen dricka ett glas champagne! Sen att det tog 2 timmar att få i sig det glaset pga gnällig bebis är ju en annan sak ;-) Angående amningskudde tycker jag definitivt att du till att börja med ska prova med "korven" du har och känna efter om det faktiskt behövs. Det var därför jag själv avvaktade, känns ju lite onödigt att slänga ut pengar på vissa saker "ifall att". Sakerna finns ju till försäljning även efter bebisen har tittat ut ;-)

  • lifeinshanghai 2 January, 2013 Reply

   Åh, vad lyxigt med ett glas skumpa! Det ska jag minsann fira med när vår lilla är ute! Håller med om att det är klokast att vänta. Är så lätt att tänka att man måste ha "allt" innan den lilla kommer men det mesta kan man ju köpa även efter BF :-)

 3. Annika Soulcityguide 2 January, 2013 Reply

  Så fint ni hade fixat! Efterrätten såg väldigt god ut ändå ;-) Gott nytt år! Kram

  • lifeinshanghai 2 January, 2013 Reply

   Ja, den såg helt ok ut men blev tyvärr på ok för söt. Om man nu kan säga så om en efterrätt :-)

 4. Malin 2 January, 2013 Reply

  Så gott det ser ut!! Låter som ni fick ett härligt firande! God fortsättning! Kram

 5. Karin 2 January, 2013 Reply

  Vad mysigt, ser verkligen ut som en fin kväll! Själv fick man ju till årets fest och årets värsta dagen efter haha! Då har man det gjort för ett tag:) Hoppas ni får en fin start på nya året! Kram!

 6. Junitjej 3 January, 2013 Reply

  Maten ser god ut! Tack för en väldigt trevlig blogg!!! Gott nytt år!

 7. annelie 4 January, 2013 Reply

  God fortsättning vännen! :) Jag älskar att ni vill lära er att segla. Jag blev inspirerad nu och ska försöka komma på något själv i form av "2013 ska bli det året då..." Tack!