BLOG

Godmorgon!

GODMORGON mammas bloggvänner! Hoppas att ni sovit gott!

 

Jag kör fullt party här på morgonkvisten, har ju lärt mig att lyfta huvudet ordentligt och hey så livat det blev då.

 

Jamen jamen, då har onsdagen och därmed lillördagen gjort antåg i Shanghai och jag sitter som vanligt i siden-morgonrocken och morgon-bloggar. Det där med en lite halft genomskinlig sidenmorgonrock med vackert mönster, det är grejor det. Får mig att känna mig lite fransk och småläcker så där på morgonkvisten och det är aldrig fel att börja dagen med att känna sig läcker. Sytt upp min för nästan inga pengar alls på tygmarkanden och ska älla minst en till innan vi lämnar Shanghai. Jag är en stark förespråkare för små vackra ting som lyfter vardagen. En tjusig morgonrock i silke, en lyxig handtvål, en extra tjusig kaffekopp… Det gör verkligen skillnad!

På tal om vardagsvackert så är jag såååå sugen att sätta fingrarna i vår lägenhet. Göra om lite, piffa upp, storstäda alla skåp… Men eftersom vi flyttar om bara en månad så är det ju verkligen inte lönt men jag är såååå sugen. Får helt enkelt hålla mig till tåls till september när vi hittat en lägenhet i Singapore. Ujujuj vad det ska inredas då!

Nä vänner, dax att ta tag i denna onsdag. Här i Shanghai står det lunchdejt med fin vän på schemat. Och ikväll lämnar jag M hemma med Alma och går ut och äter gott med härliga tjejer. En sådan onsdag alltså 🙂

 

Kram Sara

Comments

 1. Elina 8 May, 2013 Reply

  God morgon och så mysiga bilder :) Det är ju så roligt med inredning så det förstår jag verkligen att du längtar till och uggle snuttefilten har jag beställt från en tjej som syr dom själv, hon syr även kuddar etc. Jag har nog kvar hennes mailadress om du skulle vilja ha. Kram och hoppas ni får en mysig dag.

 2. Ellinor 8 May, 2013 Reply

  Härlig morgonkänsla! Lediga dagar gillar jag att mysa runt i pyjamas eller min tjocka och fluffiga morgonrock. Dock inte det minsta flärd eller elegans över det. Kanske skulle investera i en sidenmorgonrock för lite mer glamour ;)

 3. louise 8 May, 2013 Reply

  Men åh vad gullig! Kul med lunchdejt :)

 4. Amanda 8 May, 2013 Reply

  Det låter som om att du har en ljuvlig onsdag framför dig, och vilka underbara bilder på lilltjejen!:-)

 5. Malin 8 May, 2013 Reply

  Så söt hon är. Är hon lite rödhårig? Eller är det bara som det ser ut i ljuset? Så sött i alla fall. Ha en mysig middag med tjejerna.

 6. lisa 8 May, 2013 Reply

  God morgon sötaste Alma! Kan du inte lära herr Nelson hur man sover bra :) kram på er

 7. Frida 9 May, 2013 Reply

  Nämen! Vilken liten sötis!

 8. Daniela 9 May, 2013 Reply

  Åh, vilken sötis och vad stor hon har blivit. Tiden går onekligen fort! Kram