BLOG

Godmorgon!

cats4

Börjar dagen i denna läckra morgonrock. I tunnt tunnt bommull så att den ska funka i Singapore-värmen. Inga tjocka mjuka fluffiga morgonrockar här inte!

 

DSC_0493Hittade denna goding på Boutique fair som tog plats i Singapore i helgen. En fair som hålls två gånger om året (tror jag) och som erbjuder några av Singapores hetaste märken. Det är främst drivade expatkvinnor som tagit tillfället i akt och startat den där businessen de alltid drömt om och det finns verkligen mkt fint.

 

Så var ännu en helg till ända och vi har haft en riktigt mysig sådan. Vi har varit på middagar hemma hos vänner, skrotat lite hemma, shoppat lite och varit på söndagsutflykt. Sånt som helger är till för helt enkelt.

Veckan har jag kickat igång med att ta Alma till dagis, hon bokstavligen springer in på dagis på mornarna och jag tycker att det är så mysigt att både lämna och hämta henne. Sedan lyxade jag med ett riktigt svettigt yogapass. Så nu sitter jag med darriga armar och bloggar lite innan jag sätter igång och jobbar lite. Har inga stora planer inför denna veckan, så räknar med same old same old :-). Hur ser din vecka ut?

 

KRAM Sara 

 

Comments