BLOG

Goodiebag

DSC_0410

Vi var ju i arab kvarteren igår. Vi var ju där för att spana in de mysiga gatorna och äta yammi turkisk mat. Men det är ju ingen nackdel att min favvo yogabutik ligger där i korkarna. Självklart blev det en liten svängom, och självklart kom jag ut med en liten påse :-).

 

DSC_0413Den var ett så kallat yoga-block som fick följa med hem. Jag yogar ju nästan bara hemma och har länge saknat ett sådant. Oxå hittade jag en vattenflaska i metall, även det är ngt jag letat efter ett tag. Försöker komma iaf en liten bit bort från all plast som man omges av dagligen.

 

Hej vänner!

Hoppas att ni börjat veckan med ett leende på läpparna! Det har jag! Solen skiner och vi planerar en riktigt chill dag här i Singapore. När lillan sover blir det pool för pappa och mig. Kanske drar vi ut på stan i eftermiddag. Men annars blir det bara chill, nice!

Min och Ms paus från sociala medior är oxå avslutad. SKönt med en paus (även om jag varit inne på facebook lite, då jag ofta mailar via fb). Jag har kommit fram till att jag klarar mig fint utan fb (minus mailen då), men att jag gillar instagram så det kommer jag att forsätta med. Där finns jag som @lifeinsingapore, leta gärna upp mig :-).

 

Stor kram
Sara

 

Comments

  1. Sara 24 March, 2014 Reply

    Hej Sara! Vilken trevlig blogg du har! Jag och make plus dotter flyttar till Singapore 1 september. Undrar om du känner några svenskar med barn i 4-5 årsåldern? Vi behöver hjälp med att hitta dagis etc. Som du säkert vet har man en mängd funderingar! Hoppas du fortsätter med yogaklassen, joinar gärna när vi kommer! Kram Sara

    • lifeinsingapore 27 March, 2014 Reply

      Hej! Så roligt att ni är på väg till Singaproe! Vad gällande dagis så har jag itne så bra koll. De flesta väljer dagis/skola efer var man bor. Singapore är ju stort så man vill inte bo på andra sidan ön mot var skolan ligger. Ethon house är en skola som finns överallt och som jag vet är poppis. Men tyvärr har inte mer input än så. finns dock massa info att hitta om du googlar på nätet. lycka till och hör bara av dig om du har fler frågor. kram sara