BLOG

Hänger i Malmö

De senaste dagarna har vi hängt här, i Malmö. Vi har träffat vänner, snusat på nyfödd bebis, fikat, lunchat och gått ner till havet. Inte illa alls.

 

Här har ni mig tillsammans med vännen Anna och faktiskt även Alma. Hon chillar under amningssjalen. I love min amningssjal, den tillåter mig att amma överallt utan att behöva visa brösten.

 

De senaste dagarna har vi hängt i Malmö, staden vi bodde i innan vi flyttade till Shanghai. Det har faktiskt varit riktigt mysigt att semestra i Skånes största stad även om jag ska erkänna att jag inte är det minsta lockad av att flytta tillbaka hit. Titt som tätt funderar M och jag över var vi vill bo den dagen vi flyttar tillbaka till Sverige. För mig är Skåne det självklara valet men exakt var är svårare. Helsingborg och Lund är favoritstäderna men så finns det väldigt många små orter längst kusten. Den som lever få se var vi hamnar den dagen vi återvänder hit.

På tal om att återvända så känns det väldigt lockande dagar som dessa. När solen skiner, uteserveringarna är fulla och dagarna fylls med de härligaste vänner. Det är då man får påminna sig själv om de regniga novemberdagarna och att våra vänner inte har tid att ses varje dag. Också ska vi ju fytta tillbaka till Sverige, vi ska ju bara till Singapore några år först :-).

Nähopp, nu ska hela familjen W packas in i bilen med packning, vagn och skötväska. Vi ska nämligen ta oss ut till ön Ven idag. För att fira midsommar :-).

 

KRAM Sara

Comments

  1. Elina 20 June, 2013 Reply

    Ni verkar ha det riktigt bra, och trevlig midsommar nu :) Kram!

  2. Amanda 20 June, 2013 Reply

    Vi bor mellan Lund och Malmö och trivs SÅ bra! Malmö är för stort och Lund är vi "klara" med!:-) kram