BLOG

Hänger

Alma har lite svårt att komma till ro ibland, stackaren. Nu har jag dock kommit på att jag kan använda min bärsjal. Hon somnar direkt, mitt lilla troll!

 

Det känns nästan lite som att jag har henne i magen igen när hon ligger i sjalen och sover, supermysigt även för mig. Dessutom blir det ett utmärkt sätt att ha henne nästa samtidigt som händerna är fria! Alma gillar inte att ligga med sin mage mot mitt bröst så för oss är sjalen bättre än en babybjörn, i sjalen kan hon ju ligga “på sidan” och sova. Köpt hos babyproffsen i Sverige.

 

Åh, äntligen fredag igen eller vad säger ni vänner? Jag har i alla fall verkligen sett fram emot denna helgen! Då M var i Hong Kong förra helgen har jag ju “jobbat” utan paus i nästan två veckor så jag ska njuta av att vara två här hemma hela långa helgen. Kanske kan jag till och med få en natt “off” (vilket innebär att jag bara behöver amma, inte byta blöjor och stoppa in nappen). Det hade varit lyxigt!

Annars har vi faktiskt inte några stora planer för denna helg. Några små skype-dejter och lite mingel ikväll är allt på agendan hitills. Så skönt! Om jag får ämma får helgen gärna fortsätta vara oplanerad och istället full med massa familje-häng. M, Alma och jag.

Hur ser det ut hos dig vännen? Något roligt på agendan inför helgen?

 

Kram Sara

Comments

 1. Anna Vikström 22 March, 2013 Reply

  Det är alltid skönt när man kommer på nåt knäpp för att hålla de lugna :-). När Ellie va lika gammal som Alma så fick jag bära henne i BabyBjörn flera timmar per dygn. Sen gillade hon sitta o gunga i babysitter vilket va riktigt skönt för då kunde man sitta o äta i "lugn o ro" samtidigt som man gungade henne med en fot ;-). Helgen planer är: fira min man med tårta o kaffe på lördag o träffa en kompis på Ikea på söndag. Tycker att mer än så behöver vi inte göra under helgen ;-).

  • lifeinshanghai 23 March, 2013 Reply

   Ja, babysittern är en skänk frön ovan. Får så mkt mer gjort sedan vi skaffade den

 2. Monica-Gravid med nr 1 22 March, 2013 Reply

  Men så mysigt! Där trivs och skönt :) Angående pyjamasarna du frågade om.. Det är knäppning i bak ja.. Hur det funkar vet jag inte :D Det går liksom en öppning vågrätt precis över rumpan också så man kan knäppa upp pyjamasen när bebisen ligger på rygg.. Man lyfter upp likadant som när man byter blöja liksom.. Svårt att förklara men hoppas du fattar hur jag menar :D KRAM!

  • lifeinshanghai 23 March, 2013 Reply

   Aha, sådana har vi oxå haft men vi lyckades aldrig riktigt med dem :-( hoppas det går bättre för er! Kram