BLOG

Happy New Year

DSC_3846 - Copy

Vi har firat nyår, så klart. Med massa bubbel och festligheter. Vi firade i ett dygn kan man säga, med härliga vänner och underbar mat.

 

DSC_3771 - Copy

Vi började med att göra oss festfina.

 

DSC_3830 - Copy    Finast på festen!page

Alma var dock i gott  sällskap av dessa godingar 🙂

 

DSC_3884

 

Även jag såg till att hamna på bild, tillsammans med värden. Och som den uppmärksamma ser har jag lyckats bli av med halva håret. Får återkomma på den punkten 🙂

cats - Copy

Och sedan åt vi. Och hjälp vad vi åt. Vi åt så gott att jag nästan storknade. Vi började med en helt otrolig sashimi-tallrik med lax och pilgrimsmussla. Jag dog sushi-döden så go laxen var! Och miso-majo. Maj gad!

DSC_3888 DSC_3900

Sedan serverades det hjortfile med massa godbitar till. Och vin. Så gott, så gott, så gott. Jag njöt av precis varje tugga. Och varje klunk också för den delen. Och JA, det märktes framåt småtimmarna, att jag njöt av vinet 😉

DSC_3904 DSC_3908

Och självklart vankades det en ljuvlig efterrätt. Med inspiration av inget mindre än nobelmiddagen. Jomen vi mådde, de sista timmarna av 2014.

 

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att ni har gått in i 2015 på bästa tänkbara sätt. Det har jag, om man bortser från det tunga huvudet jag hade igår :-). Vi firade in det nya året med några riktiga favoriter och kunde inte startat året på ett bättre sätt. Maten, vännerna, kidsen. Allt var perfekt!

Och jag ser verkligen fram emot 2015. Jag kan avslöja så här i första inlägget på det nya året, att jag kommer go back to business nästa år och starta eget företag. Så jag kommer att börja jobba vilket känns helt otroligt kul! Jag ska erkänna att jag gladerligen lämnar 2014 bakom mig och att jag inte kommer sakna året en  sekund. Det var inte mitt år helt enkelt, 2014. Men 2015… Det känns bra i hela kroppen! Så jag säger det igen, gott nytt år vänner!

 

KRAM Sara

Happy new year friends! I wish you all the for 2015. This year will be the year when I start my own business and I cannot wait!!!

 

Comments

  1. Fröken L 3 January, 2015 Reply

    Spännande planer på gång med andra ord. Vad roligt! Håller med om att 2014 inte var mitt år eller det var det väl på sätt och vis då jag faktiskt lyssnade till mitt inre. Men tungt var det. 2015 kommer att bli alldeles underbart. God fortsättning! Kram Linda

    • lifeinsingapore 6 January, 2015 Reply

      jA! 2015 är året som gäller helt enkelt! och jag skulle vilja säga att du var väldigt modig under 2014!