BLOG

Hårt jobb

DSC_0692

Vi har varit på zoo, hela familjen. Det är ett av världens bästa, Singapores zoo och det är riktigt trevligt att gå dit. Bäst var det för Alma, hon var i himlen!

 

DSC_0665DSC_0675

Girafferna var lite läskiga tyckte Alma och höll sig nära nära.

DSC_0655DSC_0777DSC_0778

Apan och zebran var däremot helsköna!

    DSC_0747DSC_0761DSC_0764

Bäst av allt var dock att få mata getterna! Först i pappas trygga famn men efter ett tag blev hon varm i kläderna och matade som aldrig förr. Ett av livets stora höjdpunkter tycker Alma!

 

Ujujuj, imorrn drar vi till Bali! Tiden går snabbt när man har roligt och jag har inte ens börjat fundera över packningen. Vilka bikinis ska med?! Ska jag trycka ner stora glamorösa solhatten och vilken klänning ska jag gå på dejt med mannen i?! Ni hör ju, många av livets stora frågor som ska ha ett svar innan morgondagen är slut. Säkert är i alla fall att vi verkligen ser fram emot vår resa! Mamma har aldrig varit på ett semesterparadis i Asien innan och M jobbar halvt ihjäl sig nu för tiden och behöver verkligen några dagar på en strand.

På tal om att jobba halvt ihjäl sig. Har ni sett klippet om världens tuffaste jobb?! Ska ni se ett youtube-klipp denna månaden så är det just denna ni ska se!!!

 

 

KRAM Sara

Comments

  1. zizzi sparvén 17 April, 2014 Reply

    Önskar er - härliga lata mammadagar på Bali mellan lek och stoj med lilla Alma <3

  2. Eva 17 April, 2014 Reply

    Vi kör lite hälsa! Jag är på! Ha en härlig semester.