BLOG

Hej!

20120723-073802.jpg

Det nya heta i Shanghai är att älla mat från en ipad. De senaste två veckorna har jag på inte mindre än två ställen fått en ipad i handen när jag bett om menyn. Bara så där. Funkar ok, men lite onödigt dyra menyer om man frågar mig.

 

Ja, det går ju lite trögt härinne, jag är lixom inte så sugen på att blogga nu för tiden. Jag är fullt upptaget med annat och när jag väl har tid över, då vill jag så långt bort från en dator som möjligt. Det är verkligen det tråkigaste med att blogga tycker jag, att man gör det framför datorn. För jag sitter ju framför den hela dagen på jobbet. Och som igår när jag äntligen skulle bli klar med en fotobok från vårt bröllop, då satt jag framför datorn 2 timmar till när jag väl var hemma. Och sedan behövde jag datorpaus!

Sedan är jag fullt upptagen med en hemlis :-). En hemlis som jag inte riktigt är redo att avslöja här på bloggen än (även om det verkligen rycker i fingertopparna för jag vill ju). Och det tar ju också lite energi, att bära runt på hemlisar, eller hur?! Så det får vara lite så här ett tag, att jag bloggar när andan faller på. För det ska ju vara ROLIGT att blogga, något som ger energi istället för att ta.

Om någon vill veta vad jag gjorde i helgen, trots att jag själv inte bloggat om det, då kan du titta in här, eller här. Så får ni ser bilder från när jag går på kaffeprovning och hänger i en park tillsammans med fina vänner.

Hörs snart (kanske redan ikväll om andan faller på)
Sara

Comments

 1. Piccolacasa 7 August, 2012 Reply

  Har du testat wordpress-appen? Jag bloggar nästan enbart från den. Skulle ju ta 100 år att alltid göra det vid datorn ;)

  • lifeinshanghai 10 August, 2012 Reply

   Ja, jag bloggar en del från den jag med.Men då är det svårt att använda andra foton än de som jag tar med min iphone. Och det är ju lite skillnad mot digitalkamerean... Men det underlättar helt klart att kunna blogga från mobilen!

 2. Caroline 8 August, 2012 Reply

  Hihi nä det är ju inte så lätt att hålla en sån hemlis hemlig. ;) så kul!!! Berätta snart mer på bloggen. Kramar å var rädd om dig

  • lifeinshanghai 10 August, 2012 Reply

   Det kommer så småningom :-) var sak har sin tid som det heter :-)