BLOG

Hej från Saigon

wpid-DSC_2070

Skickar ett litet mobil-Hej från Saigon. För nej, datorn fick inte följa med på tjej-weekend :-). Vi landade i gårkväll och du kan ju gissa hur mina öron mår efter att ha landat med årtiondets värsta förkylning. Jag har fortfarande lock för öronen. Dessutom är jag så förkyld att jag tappat doftsinnet så det känns som att jag går runt i en glasbubbla där jag varken hör, doftar eller smakar.

Annars sov jag riktigt gott i natt och idag har vi haft en mysig shoppingdag. De andra är fortfarande kvar på stan men jag åkte hem i förväg för lite chill innan kvällen.

Kram!

ps. Följ med till Saigon på instagram @lifeinsingapore

Comments

 1. Therese 16 November, 2013 Reply

  Hej, hej! Du har ingen aning om vem jag är, men kom in på din blogg av en slump för ett drygt år sedan när vi skulle till Shanghai och har följt dig sporadiskt sedan dess :). Visade sig sedan (ibland känns världen liten!) att vi faktiskt hade ett par gemensamma nämnare trots allt. Din kompis Malin W är gammal klasskompis till min man och min nuvarande kollega på Procordia (Thomas) var i Shanghai ett halvår då ni bodde där. Har själv efter 2 år precis flyttat hem ifrån Singapore och tycker det är riktigt kul att följa hur någon annan nu går igenom allt vi gjorde när vi flyttade dit :) . Iaf, jag ville bara presentera mig då jag nu började följa dig på Instagram också, känns ju lite märkligt att jag följer ert liv men du har ingen aning om vem man är, haha :) Men så är ju bloggvärlden! Stort lycka till med allt! Kram, Therese

  • lifeinsingapore 18 November, 2013 Reply

   Hej Therese! Så glad jag blev för din hälsning! Det är så himla kul att veta lite mer om alla "på andra sidan". Och ja tänk va världen är liten. Thomas är en av våra närmsta vänner så hälsa :-) Kram

   • Therese 18 November, 2013 Reply

    Hej! Vad kul att du blev glad :) Ska absolut hälsa Thomas! Therese :)

 2. Anna 17 November, 2013 Reply

  Rackarns otur att bli sjuk när man ska tjejweekend! Ha en skön helg ändå!

 3. Hanna 17 November, 2013 Reply

  Vad tråkigt att du blev sjuk.