BLOG

Helgen som gick

DSC_0006

Under helgen så har vi faktiskt lämnat lägenheten och utforskat Singapore lite grann. Bland annat mötte vi upp ett härligt svenskt par på brunch. De har lixom vi bott i Kina, precis utanför Shanghai och vi har en hel hög gemensamma vänner. Jag tror att vi har hört från minst 4 olika håll att detta par bara måste vi bara lära känna. Well, check på den!

 

 

DSC_0007

De bor sjukt läckert, i en av Singapores marinor. Jag vet att vi nyss flyttat in i vår lägenhet men om vi flyttar i Singapore får det nog bli till havet ändå :-).

 

 

DSC_0008Det blev en klassisk brunch på Kepple Island och vi kände oss lite härligt Shanghai-iga som brunchade igen. För det är ju det vi gjort på söndagarna de senaste fyra åren, brunchat men vänner. Dock kändes detta som ett lyft, vi satt ju utomhus i ljumma vindar precis vid havet.

 

GODMORGON MÅNDAG!

Så har en ny vecka tagit fart i Singapore och då vi ligger 6 timmar före er i Sverige så har vi tjuvstartat lite. Det är ju vansinnigt vad helgerna går fort eller vad säger ni? Swich sa det och sedan var M åter på jobbet och vardagen tog plats igen. Men jag måste ändå erkänna, att det känns lite skönt med vardag. Vi har ju inte haft någon vardag sedan början av juni… Då lämnade vi ju Kina och sedan bodde vi i en kappsäck hela sommaren. Så vi som brukar göra vårt bästa för att undvika vardag längtar nu efter lite mer stabilitet och rutiner. Jag längtar framför allt efter att komma igång med träningen igen för den har verkligen gått på sparlåga de senaste veckorna.

Det börjar ta sig hemma i lägenheten och nu är det mer lite stökigt istället för kaos så när denna vecka är över jag vi nog undvara våra kvällar till något annat än att fixa. Och då mina vänner ska denna mojja dra till gymmet!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Sophia 9 September, 2013 Reply

  Ser ut som ni har det härligt! Kul att få följa er i Singapore nu! :)

  • lifeinsingapore 10 September, 2013 Reply

   Ja, Singapore är helt toppen än så länge! Hälsa Shanghai från mig :-)

 2. Hanna 9 September, 2013 Reply

  Vad skönt att ni börjar komma iordning lite.

 3. Lisa 9 September, 2013 Reply

  Så kul med ny bekantskap! Ska bli kul att följa Er i Singapore Sara! Kram

 4. Amanda 9 September, 2013 Reply

  Ljuvligt! Havet är fantastiskt! Vi har en donkey, bee är en resevagn och passar nog perfekt året runt om man inte har svenska årstiden. Dock är där ingen bygel på bee och jag tyckte att Viggo satt dåligt i den!:-) Kram!

  • lifeinsingapore 10 September, 2013 Reply

   Tusen tack för input! Jakten på den perfekta vagnen fortsätter :-)

 5. Charlotte 10 September, 2013 Reply

  Vilken härlig dag! ..och vackra vyer! Spännande att lära känna nya människor också! :)