BLOG

HERE I AM

logo

 

Jomen jag finns här. Här bakom knapparna någonstans. Jag har bara varken lust eller ork till bloggen just nu. I ärlighetens namn så är det mest lusten som inte är där, för tiden finns alltid till det man har lust för :-). Jag känner att jag tappat blogg-gnistan liten, att det står lite stilla här inne. Jag har kännt så förr, det vet ni ju 🙂 och vi fpr helt enkelt hoppas att den kommer tillbaka snart, lusten.

Annars så är det mycket admin just nu. Jag har startat ett eget företag här i Singapore (spännande, eller hur?!) och just nu håller jag på med att söka arbetstillstånd. Att starta företaget i Singapore gick på 30 minuter, men att få tillstånd att jobba i det… en helt annan femma. Tusen papper, stämplar och referensbrev som ska med. Ja, och för den som undrar vad tusan det är för bolag ska kommer att starta så kan jag avslöja att företaget fått namnet “Winqvist Communications”. Jag kommer att erbjuda konsultande inom kommunikation för skandinaviska företag i Singapore. OCH så kommer jag erbjuda att bygga hemsidor, bloggar, fixa headers, logor etc. Så har du en blogg eller en hemsida du behöver få fixad så vet du numera vart du ska vända dig 🙂

 

KRAM Sara

Im here, I promise. I just dont have the energy for blogging. I am setting up my own company, Winqvist Communications and it requires a lo of work. But, hopefully its over soon and I can start to offer my services. Like designing webpages and blogs. So let me know if you need one 🙂

Comments

  1. Grethe 25 January, 2015 Reply

    Åh va kul! Ser fram emot att höra mer!