BLOG

Ho Chi Minh ladies!

page

Pics från när vi var i Ho Chi Minh city för tre år sedan. På torsdag åker jag tillbaka igen!

 

Alltså jag har ju nästan nästan glömt bort att jag drar till Vietnam på torsdag. JAG drar till Vietnam utan M och Alma. Istället får jag sällskap av 7 andra brudar som även dom lämnar la familia hemma. Vi kommer åter på söndag igen så det blir helt enkelt en långweekend med brudarna. Om jag längtar, oh yes! jag veeet att jag kommer sakna Alma sönder och samman men det är nog bra för oss båda att få sakna lite. Och bra för M att testa hur det är att ensam ha ansvaret för vår lilla några dar.

Så vad ska jag göra?! Not much. Ärligt. Vi ska till Saigon och jag måste erkänna, not my favourite city. Vi var där 2010, klicka här för hur det såg ut då och kunde ganska snabbt konstatera att staden hamnade på listan över de asiatiska städer vi gillar minst. Men vet ni, det gör ingeting. För jag har absolut noll turistambitioner. Jag ska sova, få massage, fixa naglarna, sova, yoga, äta, sova, dricka skumpa, få en massage till, kanske shoppa lite, sova, yoga igen, snacka skit… Jag ska chilla helt enkelt. Så när de andra drar på turist-grejer, har jag letat upp två yogastudior att besöka, denna och denna. Och det kommer att bli fantastikt! En äkta Sara-helg helt enkelt.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Pilla 12 November, 2013 Reply

  Vad trevligt! Ha det underbart, håller med om att Ho Chi Minh inte är någon höjdarstad direkt.

 2. Nina 12 November, 2013 Reply

  Gud så underbart! Längtar också efter en tjejhelg :) Kram.

 3. Hannah 12 November, 2013 Reply

  Jag fick för mig att jag hörde i förbifarten att de avrådde från att resa till Vietnam nu. Min kusin är nämligen på väg dit men visste inte hur han skulle göra nu. Hoppas det inte sätter käppar i hjulet för er, det låter ju som en underbar weekend!

 4. Sandra 12 November, 2013 Reply

  Men så härligt att få komma iväg och bara vara tillsammans med ett gäng tjejer! Med rätt umgänge spelar det runtomkring mindre roll. Det låter som att du kommer få det toppenskönt!

 5. Ebba M 12 November, 2013 Reply

  sv: ja det var en fin dag! tack kära du. kram

 6. Pernilla 12 November, 2013 Reply

  Saigon var ingen favorit hos mig heller men en tjejhelg låter ändå inte helt fel ;-)

 7. Linn 13 November, 2013 Reply

  Men så härligt det låter! Riktigt, riktigt lyxigt att få åka iväg sådär alldeles själv med tjejkompisarna och bara ha det bra. Njut av helgen och återvänd hem med nya krafter :-)

 8. Amanda 13 November, 2013 Reply

  Men åh så roligt ni kommer att ha! Kram!