BLOG

Hummer för två

Igårkväll slog vi på stort och åt hummer tills det sprutade ur öronen. Hummer som vi doppade i smält smör. Åhhh detta smör!

Till skillnad från amerikanarna klarade vi inte riktigt av hummer, smällt smör och ett stora lass potatismos. Men lite ljuvlig tomatsallad gick ner. Och vet ni, här i amerikat är i princip all ost pastorierad så jag kunde till och med njuta av lite getost till tomaterna.

Hummer för två!

Di lyckliga tu. Om det är något jag skulle vilja ändra denna kväll så är det vattnet i mitt glas. Åhhh vad jag saknar vin! Nja, skaran blivande mammor som säger att all lust till alkohol försvinner när man är gravid tillhör dessvärre inte jag. 3,5 månad kvar :-).

Ja, det är ju lite tyst här inne. Som sig bör när man befinner sig på honeymoon på Hawaii och har tusen andra saker som är viktigare än att sätta sig framför datorn. Som att smörja in sig med solcreme, äta glass, doppa sig i poolen, titta på havet, hålla den äkta maken i handen… Ja tusen saker helt enkelt.

Vi har lämnat ön Maui och alla äventyr som den än gav oss och befinner oss nu på the Big Island. Här var tanken att vi skulle köra den störa ön runt men vi hade missat att Iron Man hålls här på lördag, så det fanns inte en enda hyrbil att få tag på. Inte en enda. Snacka om att vi blev lite nervösa när vi helt plötsligt stod strandande på en flygplats 2 timmars körning från lyxresorten vi bokat in oss på och inte fick tag på en bil. Men som alltid när man reser så löser det sig till slut, vi behövde bara vänta fyra timmar på en buss och sedan stod vi till slut vid incheckningsdisken :-). Tja så är vi strandade på ett lyxresort i tre dagar utan möjlighet att ta oss härifrån, jobbigt värre. Kanske var de det som krävdes för att denna det skulle bli lite slapping av på denna resa för hitills har det inte blivit mycket av den varan. Hawaii har alldeles för mycket att erbjuda så det är nästan bra att någon kedjar fast oss vid solstolarna. Så det blir lite slappa av :-).  Om bara några dar har vi bil igen och då ska vi vandra bland aktiva vulkaner, åka helikopter och göra allt annat som the Big Island har att erbjuda.

Nä, klockan är tolv och jag ligger i solen och bloggar. Dax för mig att fly de starkaste solstrålarna, sätta mig i skuggan och sörpla på en drink istället!

Kram på er!

Comments

 1. Piccolacasa 9 October, 2012 Reply

  Men halleda' vad jag vill vara där! Här hemma är det föga glamoröst med raggisar, thé, jord under naglarna, hundspya på golvet och plugg på övertid (klockan är 00,12 och jag har 1,5 psykologiuppgift kvar). Min man sa igår till mig "jag vill att vi ska ta en dag semester". Hmmm. Jag ska nog tänka ut något. The lodge har lockat mig länge. Kramen!

 2. Lisa 9 October, 2012 Reply

  Åh tack, visst är sen snygg! Fina bilder :) KRAM

 3. Helena Ma 10 October, 2012 Reply

  Gud va bra ni har det. Det lyckligaste partet på jorden lixom.Hummer ser ljuvligt ut, gött serru! Mikaels Palm tree skjorta hihi ;) Jobbar på att njuta av det underbara livet hörni! kramis

 4. Sara 11 October, 2012 Reply

  Helt underbart!! Låter som ni njuter av solen och äventyren som man bör. Kram

 5. Helena 12 October, 2012 Reply

  Update demanded!! more pictures wanted :) Kram