BLOG

Hur man fyller en dag

DSC_3434

Torsdagens yogatjejer. De jobbade på bra i värmen!

 

Pjuh, här sitter en trött bloggerska bakom knapparna. Denna dagen har verkligen gått i ett. Och hur det är möjligt då jag inte jobbar och har hjälp hemma kan man fråga sig :-). Mina dagar har en magisk förmåga att fyllas ändå.

Idag är ett klassiskt exempel på hur en Sinagpore-dag kan se ut. Jag gick upp strax efter sju med Alma. Fick i henne och mig lite frukost, bytte blöja, tog på kläder… Ni vet vanliga köret. Klockan åtta satt jag i en taxi på väg mot havet för att undervisa en yogaklass (Alma lämnade jag hemma med vår er). Så körde jag och tjejerna gärnet på stranden och avslutade med en kaffe ihop. Vid 11 var jag hemma igen och då var det dusch och fix (vilket tar liiite tid när en ett-åring ska vara med) samt lunch. Sedan tog jag med mig Alma till ett lekland som jag skrivit om här och lät henne röja tills hon stupade. På väg hem råkade jag visst springa förbi en butik och bli med solglasögon (whoop whoop). Jag var hemma igen vid fyra och sedan var det Alma-häng för hela slanten, till dess att hon somnade vid 19. Då körde jag en kortare yogaklass (ja, jag är beroende), åt middag och sedan packade jag inför vår weekend i Penang. Och nu sitter jag här :-).

 

DSC_3440

 

 

Så nu vet ni hur man kan fylla en torsdag som hemmafru i Singapore. Dagens bästa var dock yogan på stranden. Det är något visst med att andas i kapp med vågorna!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Anna 13 February, 2014 Reply

  Yogade vid havet på midsommardagen förra året. Härligt! Dock inte samma väder som i Singa...

 2. Nellie 13 February, 2014 Reply

  Åh vad du har kommit in i yogan, det låter så härligt! Jag får inte till det, bara tänker att jag ska. Det borde ju bara vara att bestämma sig eller hur? Nästa vecka kanske det händer?!? Kram

 3. Ja visst är det så himla lätt att fylla dagarna. Jag vet inte hur jag ska hinna med när jag börjar jobba heltid till hösten,ihhhhh. Kram kram

 4. sannas rum 13 February, 2014 Reply

  Gud vad fantastiskt, mår nästan illa för att jag är så avundsjuk. ;P

 5. Nina 14 February, 2014 Reply

  Åhh skulle gärna yoga med dig <3 Ha en fin helg nu!! Många kramar.

 6. Ida 14 February, 2014 Reply

  Jag vet precis hur det är! Fixa och dona, flänga runt, träna, bära, släpa, laga, fika, promenera, bada, torka, baka, natta, plocka osv. Jag kör skiten ur mig nästan varje dag, men det är kul! Mycket matlagningsprojekt och träning just nu, vilket är en toppenkombination! Idag blir det BVC-besök, sen promenad och några ärenden på stan och i eftermiddag ska jag fixa lite fint hemma inför helgen, laga god middag och såklart underhålla Viktor. Kram och vi ses snart!