BLOG

Husets alla pooler

Nämen kors i taket! Jag kom precis på att ni  faktiskt bara fått se en av vårt hus pooler Familjen Ws favorit men ändå (klicka här så får ni se bilder på vår snygga infinty-pool). Det vore väl fy skam om ni inte fick ta del av husets alla fyra pooler. Speciellt så här i januari, eller vad säger ni?

 

DSC_2316

 

Även om det är “vinter” i Singapore och därmed runt 28 grader så nyttjar vi poolerna flera dagar i veckan. Bästa sättet att avsluta en svettig dag på tycker vi, Alma inkluderad. Och ovan har ni barn-poolen. Gissa om det sprutande vattnet är poppis?!

 

DSC_2321

 

 

Barnpoolen är en del av det stora poolområdet på 6e våningen (infinity poolen ligger på markplan). På 6e våningen finns då en barnpool, en bubbelpool och en 50 meters bassäng. På bilden ovan ser ni bubbelpoolen i förgrunden och 50 metaren bakom.

 

DSC_2323

 

 

Jag borde nyttja denna bassängen mer alltså… Det vore ju ljuvligt att starta dagen med att köra några längder här! Japp, så gör vi! Imorrn är det jag som tar mig i kragen och tar några längder innan frulle. Så det så!

KRAM Sara

Comments

 1. pilla 5 January, 2014 Reply

  Kan du skicka över poolerna till mig?!

 2. Emma 5 January, 2014 Reply

  Ser helt fantastiskt ut! Om ca 3 veckor så bär det av med flytt och allt till Singapore. Ska bli fantastiskt kul, tack för bra inspo! Mvh Emma

 3. Nellie 5 January, 2014 Reply

  Tack för påminnelsen om alla era pooler! :) Du borde VERKLIGEN börja dagen med en simtur. Det är ju synd och skam annars! Kram

 4. Sandra 5 January, 2014 Reply

  Vad du retas! :) Ser alldeles underbart ut, 28 grader tilltalar mig mer än +5, grått och regn i januari.... Kram