BLOG

i badrumsskåpet

DSC_0034

Cicameds produkter har hyllats av bland annat super-eko-bloggerskan, naturligtsnygg. Om du gillar ekologiska skönhetsprodukter så är det hennes blogg du ska besöka!

 

DSC_0035

Och jag har från flera håll blivit tipsad av deras spot-treatment för att få bukt på ilska finnar. Den krämen är dock inte eko, men det får det vara värt för att bli av med de finnar jag fick av att testa Oil Cleasning Method.

 

Sådär ja! Vissa problem går snabbt att lösa! Efter att ha gjort en grundlig och ordentlig sökning på nätet hittade jag tillslut den perfekta ansiktsvården, i teorin i alla fall. Dessa produkter från cicamed har fått toppbetyg. Både av eko-kräm fantaster och av människor med mycket problem med acne. Så, jag klickade hem dem från eleven.se, de lovade snabb leverans och de hann precis med en vän som skulle till Singapore. Och nu står de i mitt badrumsskåp. Det är annars ett litet dilemma när man är utlandssvensk. Jag hittar ofta svenska produkter och grejer jag vill ha, som inte går att få tag på i Singapore. Så då är kreativ import och planering som gäller :-).

So far so good, säger jag. Det verkar vara riktigt bra grejer detta!

 

DSC_0036

Och dessa små tuber kom Åsa med och gjorde mig riktigt glad!!! Minns ni när jag ojjade mig över eko-schampoot jag köpt men som inte funkade?! Då fick jag många bra tips och många av dem var just tips om Maria Åkerbergs produkter. Ska bli kul att testa!

 

Annars så hade jag ju min första Detox dag igår och den gick så där kan man säga… Slutade med migrän och liggläge. Jag tror dock inte att det hade med detoxen att göra, även om jag var grymt latte-sugen precis hela dagen. Men jag dricker varken kaffe eller äter socker varje dag, så det måste vara taskig tajming bara. Hoppas på att må bättre idag!

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Nellie 2 May, 2014 Reply

    Vilket bra hudvårdstips! Berätta gärna vad du tycker. Det är ju så typiskt att man blir sugen bara för att man inte "får", speciellt när det är på sånt som man inte ens äter till vardags. Och jag känner verkligen igen mig. Jag har börjat förberedelserna idag och börjar på riktigt på måndag. Hoppas migränen försvunnit och att du mår bättre. Kram

  2. Ida 3 May, 2014 Reply

    Ska bli spännande att läsa en recension av ditt nya hudvårdskit! Tips angående jojobaoljan är att använda den som make-up remover. Funkar toppen tycker jag!

  3. Jessica 4 May, 2014 Reply

    Ciacamed har jag också hört ska vara riktigt bra :) Hoppas att du blir nöjd :) Så stor eran söta lilla tjej har blivit :)