BLOG

I found it!

DSC_3413

Välkommen in i vårt sovrum!

DSC_3416 DSC_3417

Här har ett nytt skåp hittat in.

DSC_3418

Ett skåp som alla i familjen W gillar 🙂

DSC_3427

De små luckorna är mitt nya smyckesskrin. Och jag är sååå nöjd!

DSC_3420

M också då han får plats med sin klock-låda uppe på skåpet.

DSC_3423

Och jag få plats att piffa lite. Favvosmycket fungerar ju som inredningsdetalj när jag inte har det på mig.

 

Jag har dragit runt hela tjej-gänget till diverse möbelbutiker under hösten. Jag har nämligen letat efter det perfekta skåpet till vårt sovrum. Inte så lätt då jag visste exakt vad jag ville ha :-). Vännerna har varit tålmodiga dock, kommit med massa bra tips på var man kan handla möbler i Singapore och följt med och agerat shopping-sällskap. Utan reslutat dock, för det tog mig månader att hitta rätt. Men så när vi var ute och firade M på farsdag gick vi in i en av butikerna som tjejerna rekommenderat, och där stod den. Skåpet. Med helt rätt mått och som fyller syftet perfekt. Att agera förvaring till mina smycken. Bingo!

Som en liten summering av höstens skåp-jakt kommer här mina bästa tips för dig som letar möbler i Singapore.

  • TaylorB Gigantisk butik med möbler i fyra våningar. Det mesta i kinesisk stil men du hittar även en del design-klassiker. Väl värt ett besök!
  • Woody Antique House i Dempsey hill (här finns många andra butiker som också verkar bra). Stället där vi till slut hittade vårt skåp.
  • Tan Boon Liat Building. Ett helt crazy place som kryllar av riktigt bra inredningsbutiker. Seriöst, du måste dit. Det är inte billig dock, men attans så mycket snyggt. Jag handlade inte när jag var där men måste ta dit M på en liten shoppingtur! Här finns en shoppingguide.

 

KRAM Sara

If you are looking for furniture in Singapore I have a few tips. Ive been looking for the perfect cabinet for months. And as a result, I did not only find the cabinet but got to explore many of Singapores shops. Three good places to visit are: TaylorBWoody Antique House and Tan Boon Liat Building. Good luck!

Comments

  1. Emma 30 November, 2014 Reply

    Vi hittade en inredningsbutik som heter Lush med skandinavisk inredning. Så mycket fina grejer där om man gillar skandinaviskt.

  2. Ladainian 25 December, 2016 Reply

    That's not just logic. That's really seilbnse.