BLOG

I love my ring!

 

Jag måste bara få säga, jag är så förtjust i min förlovningsring!!! Den som vi köpte i Singapore för värsta pang-priset och som suttit som fastklistrad på mitt vänstra ringfinger sedan dess. Också kommer den lixom att bli ännu snyggare när den matchas med min alliansring. L Ä N G T A R

Föresten, när vi nu är inne på ämnet. På lördag ska jag till LOVA och prova min bröllopsklänning för första gånger. Och vänner jag ska erkänna att jag för första gången känner mig nervös inför detta bröllop. Jag har ju ällt en klänning jag aldrig provat, har ju bara gett LOVA en bild och sagt “make this”. Tänk om modellen inte sitter bra på mig?! Vad tusan gör man då?!

Så vänner, på lördag gäller det att hålla tummarna för mig och min klänning 🙂

 

Kärlek Sara

Comments

 1. Anna 19 April, 2012 Reply

  Oroa dig inte! En bra sömmerska kan sy om vad som helst. Dessutom kan det väl inte gå så galet - att den inte passar alls?

 2. Alexia- 19 April, 2012 Reply

  Supersnygg ring, klassiskt fungerar alltid! Och klänning kommer bli jättebra, tänk så här, du kan inte göra så mkt åt det just nu, det är deras jobb, och det är gott om tid för att göra ändringar ;) ;) ;)

 3. lisa 19 April, 2012 Reply

  den är jätte fin :)

 4. Marie 20 April, 2012 Reply

  Jättefin ring och tackar så mycket =D

 5. Cissi 20 April, 2012 Reply

  Jätte fin!!! Och GRATTIS till förlovningen :D