BLOG

I love Shanghai

Jovisst blev det dinner på stan igår och visst gick vi till den nyöppnade indiska restaurangen Saffron! Kan varmt rekommendera detta place. Yummi mat och snygga lokaler, vad mer kan man begära. Det var väldigt tomt inne på restaurangen, något som jag inte tycker att den förtjänar så gå dit och testa vetja! Tikka Masala och lamm-samosa fick väl godkänt av oss.

På vägen hem gick vi förbi en liten liten Feiyue skobutik. Feiyue är ett Shanghainesiskt skomärke som funnits här sedan 80 talet tror jag, långt innan det gick att få tag på några västerländska märken i Kina. Kul med ett lokalt märke tycker jag, istället för att köpa fejk-convers lixom. I Feyiue butiken på Dongping lu så har de dessutom massa handmålade skor med unik design och helt plötligt var både M och jag tvugna att köpa var sitt par :-). 120 kr stycket kostade dem, överkomligt! Jag valde värsta kärleksskorna, kolla in bara!

 

 

Med Shanghai-love!
Sara 

Comments

 1. Karin 6 December, 2012 Reply

  Det låter som ett mysigt ställe men tycker det är lite trist när det är folktomt. Mysigt ibland, men njaa fick nog av det i Dhaka då man jämt var typ ensam på hela stället och hade 10 servitrörer som passade upp på en, kallade en boss och madame haha... Kanske mer folk på helgen?

  • lifeinshanghai 7 December, 2012 Reply

   Åh jag tyckte mest synd om dem. För det var ett himla bra ställe men alldeles för lite folk. Stackars ägarna!!!

 2. sara 6 December, 2012 Reply

  ohh så gott o käka ute, mys!

 3. Christine&Paris 6 December, 2012 Reply

  Jag har inte ätit ute på jättelänge. Man sparar ju pengar men ibland är det kul att lyxa till det :)

 4. Jessica 7 December, 2012 Reply

  Mysig blogg du har! Min bror bor också i Shanghai :) Önskar dig en fin fredag!