BLOG

I min maxidress

cats3

I min nya klänning som kommer bli THE preggo-plagg känner jag. Och japp, med rätt kläder går det fortfarande att gömma magen trots att jag är i vecka 21.

DSC_0487Men där finns en liten kula om man bara tittar från rätt vinkel. Klänning från Simone Irani, en butik jag har svårt att besöka utan att komma därifrån med en härligt somrig klänning.

 

Tusen tack för att grattis och hurra-rop! Det värmer ska ni veta 🙂 och det känns jättekul att “äntligen” berätta vår stora lilla hemlighet för er.

Det är mycket som pågår bakom kulisserna här i lifeinsingapore för tillfället. Har lite jobbprojekt som ligger och väntar på att bli helt färdiga så att jag kan berätta för er, oxå har det då varit det här med magen. Riktigt roligt att känna att livet är på väg in i nästa fas och att vi lixom rör oss framåt. Låter lite larvigt kanske men jag tycker att livet är så mycket roligare och energigivande när man rör sig någonstans och inte står och stampar i samma spår. Kanske är det därför jag har valt expatlivet. Då blir det automatiskt nya steg och förändringar med jämna mellanrum.

Stor kram och återigen, tusen tack för alla grattishälsningar!
Sara

 

Comments

 1. Malin wh 29 April, 2015 Reply

  Underbar klänning och underbar liten mage!! Grattis igen vännen!

   • Servena 25 December, 2016 Reply

    basterebbe pure qualche paper di ricerca e conseguente impact factor su queste pratiche.ZERO, niente... E' piu' importante stare qui e farfugliare qualcosa a favore dell'omopatia piuttosto che provare evidenze concrete dea9#&3l;efficacil.

 2. Jeanette 29 April, 2015 Reply

  Supersnygg klänning! Perfekt för gravidmage och värme :)

   • Egypt 25 December, 2016 Reply

    Is that really all there is to it because that'd be flitebrgasbang.

 3. Therese 1 May, 2015 Reply

  Stort GRATTIS!! Vad kul :) Kram, Therese

 4. Fanny 2 May, 2015 Reply

  Nej men åh, vad roligt!! Grattis! Dessutom råkar jag också vara i just vecka 21, så då känns det extra kul! Ska följa din lilla mage med stor spänning :)

  • Priest 25 December, 2016 Reply

   YMMD with that anesrw! TX

 5. Fanny 2 May, 2015 Reply

  Och först nu läser jag ditt tidigare inlägg och ser att vi är uträknade till samma dag dessutom! 11 september it is!

  • lifeinsingapore 3 May, 2015 Reply

   Nämen åh så roligt!!! Stort stort grattis till dig!!! Och fniss, samma datum till och med. Det var bra jobbat av oss :-). Ska bli roligt att följa dig och magen! stor kram

   • Mena 25 December, 2016 Reply

    Wow! Th28;#ta17&s horrible! And then to top it off, raping a woman that’s 8 months pregnant. You are a true professional to hold it together like that. I hope your son’s friend recovered. I can imagine the long lasting emotional effect that must have had on him.

  • Solyn 25 December, 2016 Reply

   If your arectlis are always this helpful, "I'll be back."