BLOG

Im an alien

Om du vill arbeta i Shanghai behöver du ett arbetstillstånd. Jag har så klart haft ett hela tiden jag jobbat här men idag var första gången jag fick det i handen. Det har legat i tryggt förvar hos vår HR avdelning hela tiden. Hihi, jag är tydligen en “alien”.

 

Jag behöver mitt arbetstillstånd då jag råkade stoppa in mitt bankkort i trasig uttagsautomat (inte så lätt när man inte kan läsa varningen på skärmen :-)). Nu behöver jag med andra ord ett nytt bankkort och det kräver både pass och mitt “alien employment permit”.

Godkväll kära ni!

Hur har ni det i novemberkylan? Här i Shanghai ligger vi under varsin filt med varsin laptop i knät, sniffar på doftljus och är lite lagom möra efter ett benpass på gymmet. Det finns ingen sofftid som är så skön som den efter ett bra gympass, eller vad säger ni vänner? Det enda som fattas mig just nu är en stor kladdig chokladmuffin, eller en bit kladdkaka, eller en morotskaka för den delen. Jag är sååå sötsugen! Men jag har även ämt mig för att inte äta något onyttigt på vardagarna så istället sitter jag med en clementin och en kopp te. Willpower :-).

Sov gott vänner!
Sara 

Comments

  1. annelie 9 November, 2012 Reply

    Älskar för övrigt att det står Alien på ditt pass, såå roligt! Haha! Sara, jag skickar tillbaka en blogaward till dej (förstår du väl) Vet inte om de är mot "reglerna" men har jag fått den av nån annan då har du åkt på den ändå! Du ska såklart inte göra den en gång till, ville bara säga till :) Många kramar till er 3! <3