BLOG

In my belly!

Tänkte dela med mig av ett bröllopsfoto som ni inte sett innan. För who knew, vi hade en liten bonusgäst på vårt bröllop! Oh yes, en liten Mini låg i tryggt och hemligt förvar i min mage när vi sa våra JA till varandra. SURPRIZE!!!! Bild: Malin Weinert

Här ser ni en liten close up på vår lilla donna. Ja, det är en liten tösabit jag går och bär på ♥

Ja och så måste jag, nördig som man blir när man bär på sitt första barn, visa er en bild till. Ser ni handen?! Med alla fem fingrar?! Tittar man noga ser man till och med naglarna på vårt lilla hjärta, hur häftigt är inte det?!

 

 

Ja mina vänner, idag tänker jag avslöja en hemlis :-). En si så där 25 cm lång och 21 veckor gammal hemlis som gömmer sig i min mage. Ja men precis så är det, there is a baby in my belly!!! En liten liten skrutt som tagit den mesta av min energi och mina tankar de senaste månaderna. Och nu, efter många tankar och funderingar känner vi oss äntligen redo att berätta om vår stora lilla nyhet här på bloggen :-). I slutet av januari går vår lilla familj från att vara två till att bli tre!

Jag tänkte ju så klart bjuda mer er i vår resa, men lite så där lagom på avstånd. Jag känner att det här med barn och blogg är en svår balansgång. Samtidigt som jag bara vill bubbla av mig till hela världen om vårt underverk så gäller det ju en människa som inte kan säga ifrån. Och hua, tänk om något går fel! Vad gör man då lixom?! Men jag lovar er att dela med mig om hur det är att gå till kinesiska läkare, ha kollegor som talar om för mig att jag kan skada mitt barn om jag har nagellack och om hur det är att gå och fundera på hur det kommer att bli att föda i Kina. Men alla de där detaljerna tar vi lite senare :-).

Först så kan jag tala om att M och jag så klart är överlyckliga över vårt kommande tillskott! En sådan grej alltså! Kan även tala om att jag just nu mår ganska bra. Men usch, det var inte så kul i början. Jag har lixom gått och sett fram emot att vara gravid i flera år och trott skulle vara en av de mysigaste perioderna i livet. Well… Inte om de första 3 månaderna går åt att må konstant illa och smälla av lite av äckel varje gång man får en tallrik mat framför sig. Eller när man måste lägga sig ner med benen i högläge efter 3 km på löpbandet. Eller när man får foglossning redan efter 3 månader och knappt kan gå (ja det är foglossningar som gjort att min höft spökat). Då är det så där kul faktiskt. Men grymt häftigt är det, att det växer en liten människa i min mage och de senaste veckorna har jag mått riktigt bra, nästan som vanligt till och med :-). Och när man känner de där små sparkarna… Ja då smälter i alla fall jag som smör i solsken och helt plötsligt kan jag ta jag kan stå ut med precis vad som helst bara vår lilla unge har det bra.

Så nu vet ni, vad jag har lagt min energi på de senaste månaderna 🙂

Kärlek Sara

Comments

 1. Sophia Ekesand 17 September, 2012 Reply

  Grattis Sara! Det är ju helt fantastiskt! :) Lycka till med allt! Kram

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Sophia!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Viktoria!

 2. Yvonne 17 September, 2012 Reply

  Underbart underbart!! Stor grattis till er. /Y

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack tjejen :-)

 3. Alexia 17 September, 2012 Reply

  Namen gud GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Haha, TACK TACK TACK!

 4. Lisa 17 September, 2012 Reply

  Stort grattis fina Sara! En helt ny värld väntar! Jag mådde med hemskt dåligt och njöt inte av min graviditet alls i början. Så roligt med en liten tjej. Man får såå många råd ;) Stor kram

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Lisa :-). Vad skönt att höra att jag inte är den enda som kämpade på de första månaderna... Så skönt att det änltigen vänt!

 5. Pernilla 17 September, 2012 Reply

  Många grattis till det absolut bästa och häftigaste som finns! Och vilken vacker brud du var :-)

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Pernilla! Ävent ack till dina fina ord om mig som brud :-)

 6. Katja 17 September, 2012 Reply

  Äntligen är det offentligt!!! ;D Jag har längtat tills du berättar det på bloggen så man kan få veta mer... :) Ja, alltså, stort grattis igen! Och såklart håller jag mina tummar hårt för att det ska gå bra för er!!! Massa kramar till er alla tre! :D Ps. Syns det något på ig än? Jag tyckte mig inte kunna se något alls på den senaste bilden du la ut... Snygg är du! D.s.

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Haha, vad SÖT du är vännen :-) Så gulligt att du tänkt på mig och magen!!!! FÅr se om jag kan få till en liten magbild, den senaste veckan har det bara sagt "boom"! Men den går fortfarande att dölja i rätt vinklar och i rätt kläder :-) KRAM!

 7. Anna 17 September, 2012 Reply

  Åh vad roligt för er! STORT GRATTIS! Kram

  • sara 18 September, 2012 Reply

   TAck så mycket Anna!

 8. sara 17 September, 2012 Reply

  grattis till er!

 9. Sångfågel 17 September, 2012 Reply

  Vad roligt!! Grattisgrattisgrattis!!! :) Sköt om!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tacktacktack!!! :-)

 10. Liw 17 September, 2012 Reply

  åhh!! stort grattis!!! så fina bilder också! :)

 11. Ida 17 September, 2012 Reply

  Fint inlägg och fin bild! Hoppas det känns bra!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack finaste Ida! Jo men det känns bra nu när det är gjort :-). Tack för alla dina tankar och funderingar!!! KRAM

 12. Karin 17 September, 2012 Reply

  Men gud vad kul! STORT GRATTIS TILL ER! Haha kommer ju ihåg att du pratade om en magkänsla du hade när vi åt middag för ungefär hur länge sedan som helst, var det alltså så då?!!:D Kramar!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack tjejen! Åh, letar i minnet om när vi egentligen var på den där middagen. Minns att jag drack vin så jag visst iaf inte om det ännu. Men det kan ha varit precis de första veckorna. Haha, kul i så fall!

 13. Malin 17 September, 2012 Reply

  Ohhh stort grattis till dig och Micke. Härligt!!! Förstod något var på gång till Mickes instagram foto ;) Blir ju spännande med födsel i Kina. Grattis!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Malin! Haha, ja det är ju inte varje dag man köper barnvagn :-).

 14. Sofia 17 September, 2012 Reply

  Åh va kul!!! Grattis Sara och Micke!! Ska bli jätte kul och spännande att följa er längs vägen! Kramar!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Sofia och vad kul att du vill följa vår resa!

 15. Sandra 17 September, 2012 Reply

  Stort grattis till er! Så mycket kärlek som väntar!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Sandra!

 16. Jeanette 17 September, 2012 Reply

  Stort grattis! Ni har en underbar resa framför er :) Jättefint foto på er också!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Jeanette!

 17. Annika 17 September, 2012 Reply

  Härligt!!! stort grattis tiller bägge!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Stort tack Annika!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   MASSA MASSA tack Malin!!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Stort tack Jessica!

 18. Ellie 17 September, 2012 Reply

  Stort grattis Sara!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack vännen!

 19. Ellie 17 September, 2012 Reply

  ..och grattis till Micke också såklart!! :)

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Haha, han tackar han med!

 20. Caroline 17 September, 2012 Reply

  Antligen, men sa bra du dolt det har pa bloggen. En liten smygis fick vi allt av micke haromdagen, jag slog vad med Daniel att det inte kunde droja lange tills detta inlagget skulle komma. Tittar in har varje dag. Vilken nytandning pa bloggen det maste bli, du skrev ju nyligen om ideetorka, och har har du ju nagot att skriva om, jatespannande att hora om dina kinesiska erfarenheter for en blivande mamma, det ser jag fram emot att lasa! Och jag tycker du lyckas jattebra har i ovrigt med att halla en distans till den privata Sara, sa det kommer sakert inte bli nagra problem nar val er lilla tjej tittar fram. Oh jag onskar jag kunde krama om er nu. Stort Grattis!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Haha, du känner oss för väl :-) Har funderat ett tag på att blogga om magen men tog ett tag innan det kändes rätt :-). Som tur är har min mage varit näst intill obefintlig from tills för ngn vecka sedan så det har varit lätt att dölja. Skickar en stor cyberkram till dig och en till din härliga man!

 21. Julia 17 September, 2012 Reply

  Grattis grattis åh så underbart! Att ha foglossning suger fett, var rädd om dig och var försiktig ! med belastning och träning och allt, det kan sitta i länge.. Det kommer att vara roligt att följa dig (er) och allt ni har framför er! All lycka och jättekram till dig och Micke. Och klappa lilltjejen från oss!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Julia! Och nja, foglossning hamnar inte på hit-listan direkt! Svårt med balansen, vill ju träna men känner direkt av det i höften... Hoppas kunna hitta en träningsform som funkar. Jag puffar lite på lilltjejen från er :-)

 22. Rebecka 17 September, 2012 Reply

  Fantastiskt! Stort grattis!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Rebecka!

 23. Sara 17 September, 2012 Reply

  Åh gud så kul!!! GRATTIS! :)

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Sara!

 24. Karin ånell 18 September, 2012 Reply

  Åååå wow..kommer en tår här när jag läser ditt inlägg..såå underbart fantastiskt roligt för er. önskar er all lycka!!!nu börjar en annan resa..den bästa man kan tänka sig:) stor kram till er båda!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Sötaste Karin, tusen tack!!! Haha, insåg precis att vi gjort en Ånell, blivit gravida med en liten tös så där drygt en månad innan vårt bröllop :-) Stor kram till er!!!

 25. Sandra 18 September, 2012 Reply

  Jag försökte kommentera tidigare idag från jobbet men det gick så segt så tror inte att det kom fram... :) Men ett stort grattis till erat lilla mirakel! Visst är det fantastiskt att ha en liten miniperson i sin mage? Tråkigt att du har mått dåligt under de första veckorna. Jag har haft en otrolig tur och hittills mått superbra hela graviditeten, är väldigt tacksam för det. Det var ett väldigt vackert bröllopsfoto också! :)

  • lifeinshanghai 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Sandra!!! Och var gulligt att du återkom för att kommentera! Vad skönt att du mått bra under din gradivitet! Jag mår äntligen bra nu och kan börja njuta av att vara på smällen. För det är ju himla mysigt ;-) Stor kram!

 26. Anna 18 September, 2012 Reply

  Hej! Kul att du kikade in hos mig och tack för komplimangen om headern/bilden. Jag älskar både bilden och skorna:) Trevlig läsning i din blogg och STORT grattis till tösen!

 27. Malin W 18 September, 2012 Reply

  Grattis grattis igen till er! Kul att du äntligen släppte nyheten även på bloggen! Är så glad för er skull! Kramar

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack fina Malin!

 28. Patrice 18 September, 2012 Reply

  Stort grattis Sara!! Vad mycket som händer! Spännande det ska bli att följa just hur det är att vänta bebis i Kina. Kramar

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Patrice! Ja, är går det undan :-).

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tack Annika! Och JA, grymt nice att slippa illamåendet!

 29. Sara 18 September, 2012 Reply

  Det e sååå roligt. Ser fram emot att få träffa din lilla underbara!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Åh det gör jag med Sara :-)

 30. nina 18 September, 2012 Reply

  Ha ha! Coolaste bröllopsbilden! Nu vill vi ha en mer uppdatersd magbild också! Stora kramar!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Haha, tack Nina! Ska se om jag kan återkomma med en magbild. Men jag ligger i lä om jag jämnför med när vi sågs sist :-). Men så har jag ju bara en goding därinne!

 31. Eva 18 September, 2012 Reply

  Fina Sara! Massa grattiskramar till dig och Micke. Ni kommer att undra varför ni inte skaffat barn tidigare (kanske inte precis i början, men sen). Ha det bäst!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack vännen! Hoppas verkligen att vi kommer att känna så. annars har vi ett problem :-) KRAM!

 32. Bahare 18 September, 2012 Reply

  Outat :). Sååå coolt och vi ser jättemycket fram emot att följa graviditeten och välkomna mini in i gänget! Kram!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Japp, där kom den :-). Haha, tänk ett sådan gäng vi kommer att bli med alla minis :-)

 33. Lina Hilding 18 September, 2012 Reply

  GRATTIS Sara!!! Du är på väg att få ditt livs bästa present!! Kram

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen Tack Lina!

 34. Emma [www.emmasutsida.se] 18 September, 2012 Reply

  Åhh Sara, vilken nyhet man möttes av här igår. jag hann aldrig kommentera då, men vill ju inte missa att säga: GRATTIS till er. Så himla roligt och mysigt! Jag tänkte tanken att så kunde vara fallet då jag läste en kommentar på inlägget om vad du skulle blogga om :) massor med kramar!!!

  • sara 18 September, 2012 Reply

   Tusen tack Emma! Haha, ja jag blev nästan avslöjad där :-) KRAM!

 35. Linn 18 September, 2012 Reply

  Stort grattis! Så underbart, fantastiskt och magiskt. Livets under :-)

 36. Johanna L 18 September, 2012 Reply

  Åhh gud vad rolig,mysigt och underbart :D, GRATTIS GRATTIS GRATTIS till er... :D

 37. Emma 19 September, 2012 Reply

  Stort grattis!!! Åh vad kul! Ser fram emot att få följa er resa. Kramar!

 38. Martina 19 September, 2012 Reply

  Ett stort GRATTIS, så underbart kul för Er!!! Kram

 39. annelie berg 19 September, 2012 Reply

  Men guuuuud Sara GRATTIS till er!! Vilka underbara nyheter, ååå!! Stort grattis till er båda och många många varma lyckoönskningar. Ni är ju så fina även på bilden! Stor KRAM!

 40. Johanna Lind 20 September, 2012 Reply

  Åå, jag tror inte min förra kommentar gick igenom :/ jag hoppas denna gör. Jag vill bara säga ett stort stort grattis, gud vad mysigt och underbart. helt magiskt och vilken rolig nyhet, jag blev helt glad och log under hela inlägget när jag läste.

 41. Birgitta 25 September, 2012 Reply

  Grattis Sara och Micke! Vilken glädje för er. Varm kram Birgitta

  • sara 30 September, 2012 Reply

   Stort tack Birgitta!!!

 42. Hanna 29 September, 2012 Reply

  Stort grattis Sara. Vad roligt! Er lilla loppa har ju en ett år äldre lekkamrat här hemma i Sverige:-) Skönt att höra att du mår bättre. Jag mådde kass fram till vecka 23 så jag vet hur du har det. Kramar Hanna

  • sara 30 September, 2012 Reply

   Hej! Vad roligt med ett litet medelande från dig ♥! Vi får kanske se till att våra små loppor får leka lite i sommar (även om min kommer att ligga lite efter på utvecklingsfronten :-)) Kram!

   • Hanna 2 October, 2012 Reply

    Definitivt! Min stora lilla loppa kan lära din tös allt hon kan ;-) Tiden går galet fort och här hemma får man hålla hårt i grejorna för nu kryps det för fullt :-D Kram

 43. Olivia 6 October, 2012 Reply

  Wow, grattis till er! :)